Idag blev det sen skrift


jobba på morgonen idag, view   sen snabbt hem, malady i väg till stan. Känner mig lite seg och trött, illness höstregnet har varit hos oss hela dagen. Snart är alla vackra färger ute borta, löven ramlar av  kylan som jag ännu inte vant mig vid är riktigt kylig. Sitter med varm kofta och tofflor ändå fryser jag. Det närmar sig natten och en ny dag skall snart till.  Har egentligen inget vettigt i tankarna.

Min vän, min tvilling som jag nyss lärt känna ska flytta längre bort.  Ã…t fel håll, nu bor hon ju redan långt bort  men Göteborg är ända min stad, dit åker jag ibland. Nu var det ju inte så, att vi träffats så jätte mycket innan heller. Men bara att jag lekt med tanken att jag faktiskt kan ta mig dit, har varit en bra tanke som gett mig glädje.  Huskvarna ligger så långt ifrån, i nästan ingenstans.  Det är inget som jag skulle åka till bara för att vandra på gatorna där, så som jag kan göra i Gbg.

Nej bort med tråkighetstankarna, för jag är glad för hennes skull. Jag vill henne väl, kan se henne sitta vid sin öppna spis men en kopp rykande te en filt över benen, med en sådan där underbar bok som man bara inte kan sluta att läsa en sådan bok som måste sträckläsas. Men det handlar ju lite om ron som behövs som lite extra krydda.

Jag ska slå bort de tråkiga känslorna och istället glädja mig åt att det kan vara ett ställe där hon kommer att trivas på.  :) 

Jag hoppas innerligt att hennes flytt kommer att gå bra, och att hon snabbt finner sig till rätta på det nya stället.  Får locka iväg henne till havet när hon tröttnat på sötvattnet. En vecka på Orust i våran husvagn till sommaren ska jag försöka locka med, får se om hon nappar.

 

©µ malix

Technorati-taggar: ,,,,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.