Vilken Information finns, vad gäller ?

Idag vaknade jag med en sprängande huvudvärk, see efter en natt som innehållit mera vakentid än sovtid. Kan inte ens säga att jag vaknat, treat fast jag tagit min tablett så sover kroppen på ett olustigt sätt.  Allt går i slowmotion, fryser fortfarande och har lite yrsel, hörseln sämre än vanligt då det riktigt ekar i huvudet. Kanske håller jag på att bli sjuk. Öroninflammationens förstadier gör sig påmint. Vilket är dumt just nu, föreläsningen är på onsdag förberedelserna på tisdagen.  Känner att det håller på att bli illa€¦€¦

Kommer inte höra om någon frågar något  på Onsdagen om det vill sig riktigt illa.  Kanske inte ens blir av för mig om jag ärligt lyssnar på alla tecken som just nu finns i mig.  Nja, så illa ska det inte bli, allt går att bota med Alvedon och improvisation, men mitt samvete talar om baconfeber och trynes-hosta. Men varför skulle jag få det? Nja ska kurera mig med vitlök och vitaminer idag, Skänker just nu en liten ömkan åt de boende idag stackarna kommer att känna att jag kurerar med vitlökar.

Kanske borde jag inte ens gå till jobbet, kanske med tanke på de andra borde jag stanna hemma om i fall att???? Finns den där influensan kvar? behöver vi vid ta alla åtgärder som de pratade om?  Hjälp. jag har inte undersökt området riktigt. Ska genast kolla att kommunens rekommendationer, fast hur ligger det till det kan ju vara en vanlig förkylning det kan ju vara en vanlig öroninflammation det smittar ju inte.

 

©µ malix

Technorati-taggar: ,,

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vilken Information finns, vad gäller ?”

  1. Profilbild för Cristina
    Cristina

    Köp Kan-Jang! Fungerar jättebra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook