Brevet och Boken 😉

Idag. Idag ska jag hålla mitt lilla föredrag, unhealthy är jag nervös?

Jag misstänker att jag nog är det men har kanske gömt undan mina känslor för att inte känna känslan.Det ska bli spännande och även otroligt utmanande.  Igår skulle jag åkt ner till stället och förberett mig men 12 mil för att bara förbereda valde jag bort. istället var jag hemma och vilade.Förläggaren som skulle läsa mitt manus har läst mitt manus han tog helgen till detta arbete.

En eloge till honom jag är imponerad och tacksam för att han valde att arbeta så snabb dessutom vet jag att han faktiskt har läst mitt manus för i hans svars brev svarade han på mina frågor på mitt sätt.Han upplevde mitt manus som lite rörigt, decease hoppigt och ego. HMMMMM tänkte jag då jag läste, shop OM jag skriver en bok om hur en liten del av mig har ADHD.  Där jag i boken försöker mig på att förklara just hur det känns i mig.Hur ska då boken inte bli rörig hur ska den inte bli ego?Jag skriver om mig, min upplevelse av min lite röriga kreativa kvalitets gen utifrån min upplevelse genom mitt liv?   Mitt liv är rörigt och det är det jag vill beskriva, hur kan jag skriva en bok om mig utan att den är ego?

Men i alla fall han tyckte jag skulle ge ut boken  själv, men sa även att jag kunde försöka med andra förlag fast jag då måste inse att det kommer att ta väldigt mycket tid.

Jag uppskattar han ärliga och uppriktiga svar hans snabbhet är även det en förmåga som jag beundrar hur lyckades han.  Dessutom skickade han tillbaka mitt manus trotts att jag inte ens skickat med porto för att få tillbaka det. För i stundens högtidliga stund då jag packade in det i paket på posten glömde jag helt av att skicka med proto.Jag beundrar honom och hans förmåga, och att han tog sig tid att läsa min bok över en helg det är enormt, fantastiskt.

I det här vilar det tacksamhet emot denna man.Tack för att du tog dig tid, även om du nu inte valde att ge ut min bok, så ansträngde du dig och tog vårt samtal på allvar, du hade lika gärna kunna strunta i det och inte skickat vare sig svar eller manus tillbaka.Du hade även kunnat låta det ligga på nån hylla i flera veckor utan att bry dig.Det gör dig speciell för mig för du tog mitt manus samma dag som du fick det. Du läste det och gav mig raka och ärliga svar, jag väljer att se ditt svar vissa delar i det tar jag till mig, andra delar väljer jag att tolka som att jag har lyckats, för ADHD är rörigt och hoppigt dessutom handlar boken om hur ADHD är i mig.

Jag är dig tacksam enormt tacksam att du tog dig tid. och gjorde det så snabbt. "undra hur mycket ADHD som spökar i dig" :)Jag hade som tanke att skriva om i kväll då jag ska berätta för andra om ADHD i mig.  Som så många gånger så försvann det på vägen.  Det var annat som skulle fram först och imorgon då vet jag hur det gick ni också, tror jag om jag inte har något annat i tanken då.

©µ malix

Technorati-taggar: ,,


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook