IBLAND ÄR LIVET LITE MERA FANTASITISK ÄN VANLIGT


Vissa dagar är livet härligare ’än härligast. Kan nästan säga vissa dagar är upplevelserna i dagen helt enormt underbart härliga.

Just så var det igår. Igår var jag även modig, enormt modig och utomordentligt modigt modigt.

Jag är helt förundrad över att jag och de andra två tjejerna var så grymt enormt  modiga. Känslan bor i mig även nu, känslan och storhet finns inom mig. Jag har ADHD, ADHD i mig är en tillgång och åter igen en tillgång inte alltid men igår var det de. Det är helt underbart att vara i ett rum där människor möts för att lyssna på  dessa fyra krumelurer som ibland gör det svårt och i rummet i går fick jag åter igen upplevelsen av att jag är inte ensam.

Nå ja hur gick nu föreläsningen eller hur gick det, hm Egentligen är jag mest förundrad över att jag är så modig, inom mig var det full storm och nästan jordbävning, när jag skulle gå fram och prata. Händerna skakade och rösten darrade och huvudets tankar snabbade på i motorvägsfart, trots att jag hade tagit tabletten senare än vanligt så var jag nog mera ADHD i min tankar än vanligt. Men jag  gjorde det. Idag känner jag att jag skulle kunna göra det igen, och igen och igen. 

Jag skulle kunna tänka mig att jobba som föreläsare varje dag, tyvärr kan jag inte äta present kort och mina lån kan inte heller betalas med dessa så jag lär på jobba ett tag till.

Men jag ska undersöka möjliga utbildningar för att nå mitt mål. Hoppla!! jag ser just nu ett nytt mål framför mig hm nu har jag ett nytt intressant projekt att ta tag i jag skall leta kurser i att hålla föredrag HA HA HAA, mitt bokmål är ju redan uppfyllt. Jag behöver bara rita en karta så jag får med allt det jag i bilen kom på att jag missat. Hallå här är nått jag behöver hjälp med här misstänker jag att mitt funktionshinder är. 

Att min  upplevelse idag är så enorm och så underbar handlar om hur alla människorna där var så underbart snälla och gav mig en klapp på axeln.  Det var härliga kvinnor som kom fram och uppmuntrade och gav mig inblick i deras liv, det gav mig så mycket tillbaka om att jag i min känsla har rätt, det behövs forum utanför internet världen där  dessa kvinnor kan samlas och möts för att dela sina vardagliga tankar och få känna att vi tillsammans är konstiga och att det konstiga är ett normalt tillstånd i en ADHD värld,  att det finns flera än en.

Så nu alla underbara undermänniskor som var på vårt föredrag igår, vill jag skänka så många tacksamhetstankar, men  jag ger er bara en, för det hade tagit mig år att skriva alla tacksamhetstankar, jag tänkte under de 12 milen hem igår. Det hade tagit er år att läsa, dessutom, misstänker jag att ni hade tröttnat på det innan slutet så det blir en. Lång men håll ut.

TACKSAMHET€¦€¦

Tack alla ni underbara människor som befann er på kruthusgatan i familjestödsenhetens tillställning där ni fick ta del av mina ostrukturerade tankar. tack för att ni var så underbart underbara att ni stod ut, att ni vågade er fram efter åt. Men hallå varför skulle ni inte det ni har ju ADHD, då är man ju lite €œ €œ sådan tack till. Tack till dig Camilla och Katarina för erat stöd, och era knäpptillstånd, som är så lika mitt, vi var bra igår tycker jag djä,,,,,, i gatan bra tycker jag.

Jag rider jag flyter på vågen luftströmmen och allt vad som  går att flyta på just nu, Livet är till för att flytas på. Simma med strömmen inte emot€¦..

Tack för att ni alla tog er tid till att lyssna och vara där i det sammanhanget. Det gör er alla intressanta och enorma för mig.

Technorati-taggar: ,,,,,


3 svar till “IBLAND ÄR LIVET LITE MERA FANTASITISK ÄN VANLIGT”

  1. Vill tacka dig för att du var så modig igår och stod upp och berättade om ditt liv med ADHD.
    Härligt för mig att höra. Jag är en tjej vars syster och systerdotter har ADHD, och jag börjar sakta men säkert lära mig mer om denna världen.

    Än en gång tack för att jag fick lyssna på dig. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.