Idag hoppas jag få mail från företaget som ska ge ut min bok.

Idag vill jag få klart, salve jag längtar så efter att få hålla min bok i handen, physician jag längtar längtar så att det nästan gör ont. Det är svårt att inte ha kontrollen över den nu att det tar sådan tid att bli klart. När jag målar tavlor har jag mina tavlor hemma och varje pensel drag gör att jag kommer närmare målet. Sen är det ju inte så att varje penseldrag gör att jag kommer så nära att den alltid blir klar. Nej det står en del tavlor i min källare som aldrig kommer att bli klara. Det finns massor av tyger som ligger och dammar för att aldrig bli sydda. Det finns så många saker här hemma som egentligen bara väntar på att bli slängda. Men vissa av mina tavlor hänger på väggar, vissa gardiner hänger i mina fönster.  Det är de saker som jag gör i slutet av mina perioder som ligger undangömda om i fall att eller vad det nu är. 

Egentligen är jag förundrad så otroligt förundrad över att jag lyckats skriva en hel bok där jag igenom hela boken fått en röd tråd. I alla fall en röd tråd så som jag inbillar mig att det är en röd tråd. Men nu återstår bara att vänta, vänta och vänta.

Jag gillar inte att vänta!  Fast i vissa avseenden har jag ju ständigt väntat och åter väntat. Jag har ju trotts min kreativitets gen alltid passat tiden. Alltid haft lång tid på mig att vänta för att få saker gjorda.  när jag har ett möte så kommer jag gärna en timma innan för att jag inte vill vara försent. Jag har ingen tidsuppfattning.

Jag bor två minuter från mitt jobb, ändå går jag gärna en halvtimma innan för att slippa komma försent. När jag tänker efter så har hela mitt liv gått ut på att just vänta.

Nej nu ska jag ner i duschen sen ska jag fixa med lite kramfpsi saker här hemma för städning av hus skulle gjorts igår, men jag var tömd trött och jätte trött. Dessutom hade jag två möten som tog massa kraft.

Lev idag just nu hm fast då tar det ännu längre tid innan min bok finns i min hand.

en bildDSC00045 från historian, fast i somras snart är vi där igen om vi genomlider den långa vintern.

Technorati-taggar: ,,,,

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook