Det är ni som e de konstiga ropar Thåström ut…….

En natt där jag skulle sovit hårt gått och hela natten. Det blev inte en sådan natt utan en natt med problemlösning i natten.  Så har det varit ett tag nu men i natt blev det lite värre än vanligt för jag har nog sovit högst 2 eller 3 timmar. Katten har väckt mig jag har väckt mig och Malous fröken har väckt mig i drömmen. konstigt helt slut i går och ändå inte riktigt med sömn. Hur blir det på jobbet idag då? fast jag har ju några timmar kvar. Börjar ju inte från vid tre tiden. 

 

Ännu redan då jag vaknade, ailment innan jag ens hade hoppat upp ut sängen kände jag fortfarande känslorna igår. De sitter kvar inom mig, De liksom har flyttat in. Det känns skönt, det har varit en period innan helgen som vart jobbigt, Min kurator och jag har ju försökt att reda ut vad det är som gör att downkänslan flyttat in. Kan inte säga att den inte är kvar den finns där, men den känns lite lättare idag just nu för den blandas med alla de positiva och glada magkänslorna. De gör mig mera fin i maggropen, de gör att jag ännu orkar, hur förklarar man det??? tomt inga tankar om hur och vad utan bara en djävla massa tacksamhet att det nu finns en massa gladeliga och härliga tankar tillsammans med de mera sorgsna tankarna.

 

Trotts att helgen var jobbig, mycket sitta still och lyssna tid, dessutom så mycket ljud i andra situationer så var det just det som behövdes för att lite mer lyckokänslor hittade till mig. Adhd i mig gör mig ju ibland lite sorgsen, Livet är upp och ner, glad,ledsen, roligt, tråkigt. Jag vet men för mig är det allt eller inget.  mellan läget är inte så mellan som det borde varit. utan allt eller inget. fast hm????  Jag tror att just nu är det just ett mellanläge, för sorgen finns där men lyckokänslan bor där med i en blandning där mitt skratt inte skulle bli lika högt, jag har mera tålamod att bota ut sorgen eller hålla den i schack.  Här ser jag mitt behov i att möta andra vuxna som har samma eller i alla fall liknade känslor som tankar. Dessa ger mig näring de ger mig ett sammanhang där jag är mindre konstig och mindre inte normal. Hallå Thåström, jag vet vad du snackar om´€¦.. det är ni som e dom konstiga det är jag som är normal€¦€¦

Hoppla inser att jag behöver göra annat nu att jag inte har tid att sitta här ska ha möte på skolan och hårt uppdragna regler av min dotter som la fram reglerna i går om att mamma imorgon när du kommer tillskolan så måste du ha snygga kläder på dig måla dig och fixa till håret annars får du inte komma.  Jag kan bjuda min dotter på det jag vet hur pinsamma föräldrar är i en viss ålder, jag vet att jag är den töntigaste av alla mammor enligt min dotter så jag ska fixa till mig lite så hon slipper skämmas.

Technorati-taggar: ,,,,,


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Det är ni som e de konstiga ropar Thåström ut…….”

  1. Profilbild för Carina
    Carina

    Kan trösta dig med (iof det vet du väl redan) det med pinsamma mammor går över

  2. Profilbild för malix.se.malix

    jo sånt går ju över och det kostade mig så lite inget egentligen utan snarare tvärt om fast helst hade hon velat slussa in mig bakvägen eller i underjorden hon hänvisade oss till en väg ut som inte var den igenom hela skolan,så e det

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook