EN HÖGTIDS STUND VID MITT TANGENTBORD…..

Min bok typsätts har inte en aning om vad det är misstänker att det är bokstäverna.  Det blev lite pirrigt i magen, medicine spänningshärlighets känsla. Där bara jag tänker tanken på Boken, viagra sale blir vimmelkantig. Jag tänk att jag gjorde det. Jag som längtat i hela mitt liv att ha en bok med mitt namn på. Det är fantastiskt enormt och så otroligt stort. Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Den titeln kom jag och min Travian-kumpan på, shop nej inte ens jag, han kom på det då jag klurade på vad den skulle heta. Jag föredrar att kalla mig impulsiv, mm jag gillar den titeln, den säger så mycket fast den egentligen inte säger något alls.

Titeln lockar på något sätt, att öppna pärmen tycker jag. Den första boken jag håller i min hand skall jag ha själv, den andra skall min nyfunna vän få. Hon som gjorde ett ortroligt arbete med att sätta lite struktur på den, locka fram det som är bra med den. Hon i Stockholm och jag här via mail, telefonkontakt gav hon mig mod och styrka att gå vidare. Även min andra väninna som jag på riktigt känner, min underbara te drickande granne som är så många år yngre än jag, var den som hjälpte mig först. Hon var även den som gav mig stödet till att behålla lite kläder på. Inte blotta mig totalt i boken. Utan att hon ens vet om det, så är hon någon som jag alltid vet att jag kan ringa, om det skulle barka ut för. Då finns hon där som en ängel utan vingar. Alltid klok omtänksam och tålmodig.

Det är egenskaper som jag skulle vilja lära mig att ha, i alla fall den sista de andra har jag redan fast inte lika utpräglade som hennes.  Sen inte att förglömma så gillar hon te, dricker det till och med utan mjölk. Vilket är något jag lärt mig av henne, fast jag fuskar ibland eller hmm rätt ofta.  Ser att jag ännu en gång kom ifrån ämnet, tabletten är inte kvar i kroppen då  flackar tankarna iväg lite extra. 

Min bok, var det detta inlägg skulle handla om min bok. Som jag ännu inte känt i bokform, Undra hur det kommer att kännas, hur luktar en alldeles ny tryckt bok? 

Hur kommer jag att känna. Känns det över huvudtaget?  Just nu, just i denna stund så är det stort, nästan högtidligt som på julafton, min egna lilla högtid som jag delar med er.  Just nu i denna stund är jag förundrad över att jag, jag har kommit så här långt i mitt mål? 

Det är fantastiskt.

Jag kan inget annat än att vara stolt över mig själv, vad duktig jag har varit. Jag, herre gud, jag, har skapat en bok???????

Fast det är ju bara halvvägs ännu. 

Bara ett manus, som just nu är någonstans där den bearbetas till tryck, där den sedan skall bli en liten ihop satt bok med titeln:

JAG FÖREDRAR ATT KALLA MIG IMPULSIV€¦€¦€¦

Technorati-taggar: ,,,,

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”EN HÖGTIDS STUND VID MITT TANGENTBORD…..”

  1. Profilbild för Mariana
    Mariana

    Jag ser din glädje framför mig. Detta är kul Carina. Din spontanitet, när du var liten (mellanstadieåren)och hade fått beröm av din lärare för en uppsats. Den ser jag i det du skriver här i kväll. Hon var din första sponsor som sa till dig att du hade så mycke tankar och fantasi.

  2. Profilbild för malix.se.malix

    mmm jo visst fast hon var väldigt noga med att berätta för mig alla stavfel och alla krummilurer som saknades vilket gjorde mera skada än nytta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook