Ett mail som gav mig energi …………..


Det gäller att flyta på strömmarna, search det är det livet handlar om. Just nu och just precis nu är jag så glad och tacksam över underbarheten i att vara mig och i att inneha just den där lilla impulsiva genen som finns i adhd.

Tänk att jag har förmågan att handla lite för snabbt och ibland för impulsivt. Nu är den genen det som gör att jag flyter.  Jag har ju skrivit en bok och lite i boken handlar om Kay Pollak, drug   och hur jag genom hans rader och förläsningar faktiskt idag känner att jag i alla fall är på väg.

Jag tror till och med att vi alltid är på väg, nått vättigt är det med att vi gör saker.  i alla fall så skickade jag iväg ett mail till honom för att kolla med honom om det var okey att jag hade  skrivit lite om han i min bok. 

Svaret jag fick från honom fick mig att bubbla, raket tankar och speed en i mina handlingar var enorma, fick lite  snurr och var tvungen att prata med någon som var mindre energirik än jag just då så jag fick tag på de människor som sporrat mig och hjälpt mig i mina tankar med min bok. Ett litet sidospår ser jag nu till Kay igen.

I svaret i brevet från han så gillade han mina rader. Hallå Denne man som skrivit de mest otroliga böcker om personligutveckling Kan tänka sig att lägga ut det utdraget från min bok på sin hemsida, det är stort för mig. Jag blir stolt känner en sådan  värme får kärleksfulla tankar i massor av hans generositet

.

Han hade kunnat välja att skriva annorlunda till och med inte ens öppna mitt mail. Han gjorde inte det utan han valde att läsa mitt mail, han valde att ge mig feedback. Hans storhet blir större mina tankar om honom idag är enorma. Jag är innerligt tacksam och åter tacksam över hans vänlighet.

Technorati-taggar: ,


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.