Lösryckta trådar av sammanhang

Snart, medicine snart kan man förhandsbeställa min bok. Helt fantastiskt underbart inom kort kan det sitta någon och läsa i min bok mina tankar. Det som är mest fantastiskt med det är att mina ord, mina tankar, som någon kan få till sig, utan att jag en endaste gång avbröt eller hittade en annan tråd. Boken luras ju i och för sig, på så sätt för i vanliga livet, det livet som är på riktigt så gör jag ju det ständigt. Alltså avbryter, hittar en annan tanke i sammanhanget just då.  Kanske helt glömmer av vad vi pratade om eller säger något olämpligt, utan att ens vara medveten om det. Som till exempel i går när jag presenterade mig för Jenny som jag faktiskt inte  känner egentligen men har koll på henne via facebook. I går innan föreläsningen så går jag fram till henne och ska presentera mig och förklara facebook grejen, tanken fanns där och grodorna hoppade ut ur munnen utan att jag ens fattade snurren.

Hej, jag känner att jag vill hälsa på dig.  Jenny som är lika  distanslös som jag tittar nyfiket med pigga ögon på mig. Så säger hon hmm jaha vart har jag träffat dig.  Självklart är jag en kilometer bort i tanken och babblar på  om boken facebook och utan att andas kommer på att jo men jag har vart på dig innan.  Hur tänker jag hur blev det så????? Jag har vart på dig.  Nu fattade inte jag hur hon tänkte men då min kära make självklart sa nått i sammanhanget om att att ärsh det gör inget du e ju tjej du med, till Jenny. Då fattade jag hallå lååå eko eko. Hur funkar det nuuu????  I alla fall så  struntade jag i det, det gjorde inte så ont eller jag  skämdes inte så mycket egentligen inget alls. För jag vilade mig i att jaja hon har lika mycket AD/HD som jag.  Det hoppar säkerligen grodor ut ur hennes mun med.  För så är det ju ibland formligen galopperar det ut skenande grodor ur munnen på oss. Inte heller har vissa av oss, Jag inräknad vett nog att inte avbryta, för får jag en tanke då måste den fram snabbt genast och just nu, för att jag inte ska glömma av vad det är jag skulle säga.

 

Ordspråket om du inte minns då var det inte så viktigt stämmer inte på mig jag är undantaget som bekräftar regeln Just i detta sammanhang eller hur man säger€¦€¦.

Hoppla vart tog boken vägen???  Hm det är just det Jag hittade en ny tråd och den var inte ens röd. ´Den var regnbågsfärgad

Technorati-taggar: ,,,

€¦


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook