dagar som borde funka bättre

Har nu tjatat hål i huvudet på en kille som  hjälpte mig via telefon. En sådan där support på mitt webbhotell.   Idag var han den lyckliga att få lite svett i pannan. stackars sate, shop  berättade faktiskt i slutet att jag tyckte att han skulle gå in till sin chef. Där skulle han begära massvis av löneförhöjning eller ett halv år semester.  Misstänker att han nu sitter och skrattar över vilken knäppgök som ringde i dag.

MMm så e det nog och knäppgöken vill ha kvar sitt domännamn eller va det heter.  Jag gillar malix.se det är inte långt och det är något till och med jag kan minnas att säga.

Jag lyckas även stava till det. 🙂 Misstänker starkt att jag är illa tvungen att ringa stackaren på måndag också för jag fattar inte slänger snart ut datorn.  Springer snart runt och skriker råtta gång på gång.  Inte heller finns det någon är som kan hjälpa mig ungdomarna som går på data gymnasium är inte hemma.  Men jag får nu vila mig och göra annat . för annars finns det risk för att jag kastar ut vissa attiraljer genom fönstret.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook