Tankar i kvällen

Idag fyller våran stora tjej 18 år. Tårta är intaget min lillebror och hans fru var här. Idag fick hon bestämma om sången. Hon fyller 18 år och idag blev det ingen sång innan tårtan.  En trevlig tillställning, inte så avancerat som det kanske borde varit men det får duga för idag. I morgon kommer svärmor och hennes man hit.  Tyvärr så jobbar jag.

Det har varit några dagar nu som varit speed jag har varit upp i nivå 180, det känns i kroppen. Jag är trött, tom på något sätt orkar inte. Boken och all uppståndelse som varit de senaste veckorna har tagit ut sin rätt nu, kroppen måste vila, jag och tankarna måste sakta ner. Vet bara inte hur, i tankarna är jag fortfarande i boken. Den kantstötta självkänslan gör sig påmind. Tänk om alla tycker att min bok är värdelös om den är så dålig att människor skrattar åt mig. Här måste jag stoppa tankarna, här måste jag vända på spiralen, göra nått så att jag inte tömmer mig helt.

Jag tycker min bok är bra, jag inser att jag är modig klok och finns det någon där ute som just råkar känna igen sig, kanske till och med hitta tillgångar som för tillfället just nu är otillgångar så har jag lyckats. För mig räcker det att det kanske endast finns en enda där ute som känner igen sig och hittar en tanke som kan vara till nytta.

En enda människa räcker för mig, om sen alla andra skrattar och ser det som dåligt så är det inte så att jag har skrivit de för dem. Nej utan för den enda  människa som kanske kan ha nytta av den. Hon eller han som tillsammans med min bok kanske hittar att han eller hon duger som de e.  Jag vet att den är bra, men så här i efterhand med ännu mera tankar som inte kom med i boken inser jag att jag har ännu en bok att skriva, kanske till och med lägga till det i en andra upplaga. Eller en helt ny bok det är inga svar som jag har nu. För nu känns det mera viktigt att vila upp mig vila i känslan som jag i grunden är så stolt över, Jag har skrivit en bok. En hel djä…bok. Det är fantastiskt enormt och stort för mig.

Finns även en massa tacksamhetstankar i det som bor inom mig.

Tack för att jag denna gång faktiskt slutförde och förverkligade en dröm som föddes för så länge länge sen.

Lev idag just nu så finner du många nu………..

©µ malix


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook