Jag har tagit ett beslut.

Kan inte bestämma mig.

 

Att välja är en svårighet i mig en stor svårighet och en svårighet som visar sig i velighet.  Att bestämma sig att verkligen bestämma sig på riktigt.  Ni vet när man på riktigt känner inom sig  den där befrielsen om att nu har jag verkligen kommit fram till att detta är det bästa och det riktiga beslutet.  Sånt funkar inte för mig Kanske är det så att det inte funkar för någon? Men för mig funkar det inte alls. Inte överhuvudtaget!

Bara detta med min blogg, sale döljer sig en sådan svårighet.  Kanske just därför jag har så många bloggar. Just nu har jag tre stycken Ändå blir det inte som jag vill.   Denna bloggen är ju min domän den heter ju Malix.se. Här är min tanke att jag ska skriva om  mig, doctor min bok, och I grunden ska det även vara ADHD.  Så var tanken från början den tanken bor ännu inom mig. Sen har jag min skrivpuffar blogg där jag skriver utifrån ett ämne ett ord inte dagligen men nästan dagligen.

För några dagar sen bestämde jag mig halvvägs att jag slår i hop dessa bloggar till en blogg för att hålla mig till en blogg. Nu i natt drömde jag om mina bloggar då var det inte bara dessa tre bloggar utan oj oj oj,oj hur många bloggar hade jag inte. Ett hel tids jobba att skriva i alla.  När jag vaknade nu i morse så var jag ännu en gång mindre bestämd om hur jag skall göra.

 

Mina skrivpuffar vill jag ha kvar de ger mig skrivklåda och varje morgon kollar jag in ämnet.  Men jag inbillar mig att det blir för rörigt att ha dem i denna blogg.  Struktur!!!!!

Jag saknar strukturen och kraften i att bestämma mig för att antingen eller.  Så nu har jag tagit ett återigen nytt beslut om att Nej jag har kvar två eller egentligen tre eller fyra. Från början bloggade jag ju i blogger. Mera än ett år skrev jag i den, idag är det istället här jag skriver.  Den bloggen vill jag inte radera, men inte heller använda.  Hm Hallå!!!!! Jag ser en liknelse i det här?????!!!!!!

Alla mina pappers högar alla dessa papper som jag har liggandes här för allt viktigt, mmm Har ser jag just hittat ett mönster.  Aj hm. inte slänga inte sortera och inte kasta bara samla.  Tydligen gör jag det även på nätet nu.  Är det adhd?  vad är det som gör att jag gör så?

Just nu har jag just i denna minut tagit ett nytt beslut om att hm Hjälp hoppas jag inte ändrar det sen om ett tag igen.

Jag har nu bestämt mig ännu en gång att detta kommer att vara en blogg för mig adhd och allt annat än skrivpuff.  Mmmm ska jag nu samla så ska jag samla på rätt sätt i alla fall här.  I verkliga livet är det en större svårighet för mig.  Men just nu  här ska jag verkligen bestämma mig för att skrivpuffs bloggen ännu ska ha ett liv. Den ska fortfarande ha ett vettigt liv och vara min skrivpuffar blogg. 

Oj, jag har tydligen tagit ett beslut,  spännande undra hur nej inga undra hur inte just nu för nu har jag åter igen tagit ett beslut om att  sortera och få struktur i alla fall på två bloggar :).

Lev idag  just nu ……. Idag ska jag jobba.

Technorati-taggar: ,,,,

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook