En reflektion av dagen Host host!

När jag idag pratade med Journalisten i telefonen så sa han nått om att han tyckte det var lite roligt eller nått sånt att jag var så som jag var. Inte högfärdig eller om det var att jag var så jordnära. Nått sånt var det minns inte riktigt.

Har nu under några timmar funderat på hur jag skulle kunna vara annorlunda. I så fall vad eller hur skulle jag blivit annorlunda. På vilket sätt gör en bok som jag skrivit mig annorlunda, find är det så att en bok förändrar den människan som skriver boken?

Är det inte istället så att då jag läser en bok så kan boken ge mig nya tankar som i så fall skulle kunna förändra mig i mina uppfattningar?

Är jag en bättre människa nu för att jag lyckats trycka ihop massa bokstäver till meningar.

Jag misstänker att jag kommer göra människor besvikna, om det är så att de förväntar sig att jag skulle förändrats, igenom att jag skrivit en bok. För jag är som jag är. Jag är fortfarande lika velig, fortfarande glömmer jag lika ofta saker, som jag kanske borde kommit ihåg.

Inte heller ser jag att jag är bättre som människa nu, än innan jag skrev boken. För jag är liksom den jag är, visst är det så att jag ständigt tränar och utvecklas men jag är fortfarande den vanliga ibland lite konstiga kvinnan, som det ibland hoppar ut massa grodor ut munnen på.

Dessutom kan jag leta ihjäl mig efter mina nycklar även idag.

Nej, jag är ingen bättre människa idag än innan, utan den lika bra som innan Carina som jag alltid varit.

Det enda som är förändrats, är att jag idag har uppfyllt en gammal dröm. En dröm som bott inom mig sen urminnes tider, inom några dagar kommer jag äntligen att få uppleva den stora dagen, då jag håller min då tryckta bok i min hand. Där finns det en skillnad, då har jag inte bara ett manus av en massa lösa A 4 ark.

Där är den enda skillnaden.

Jag hoppas verkligen att ingen människa som känner mig ska få uppfattningen om att jag  är högfärdig eller är någon annan idag, bara för att jag skrivit en bok.

Jag är jag, och jag var lika  bra innan jag skrev och tryckte min bok.  För jag är som vanligt…………

Jag kommer fortfarande, glömma av, gå vilse och allt vad som ibland händer……….


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”En reflektion av dagen Host host!”

 1. Profilbild för Mamma
  Mamma

  Det är bra det Carina. Var dig själv. Man kan väl inget annat

 2. Profilbild för razaha

  Hej gumman!
  Var stolt över din bok, och var sedan ditt gamla vanliga jag utöver det så skall du se att allt blir bra.
  Själv kan jag känna en sådan tacksamhet att jag överlevde det jag gått igenom, och den gör inte mig annorlunda bara rikare.
  Om andra vill racka ner på mig eller min bok så får de väl göra det, men orden som präntats på papperet kommer från min själ och sorgen är ju upplevd på riktigt, så…det blev nog jobbigt om någon skulle tycka att det var strunt.
  Du kan absolut gå med högburet huvud och känna dig vansinnigt duktig för att du gjort det många människor drömmer om. Att skriva en bok utifrån sig själv.
  ha det gott

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook