En dag att göra adhd uppbokningslistor.


ett snabbhetsinlägg mellan landningsinlägg. För att inte skriva så sent som igår. Idag är en dag med möten först skolan, cialis därefter snabbt till uvalla och inte vet jag hur man kommer dit har ju hela 30 minuter på mig att hitta och köra dit så det går nog bra. :/

Har även hunnit med att missa ett litet möte för dottern idag, ed ansträngningstest på vc, cure sista minuten dit där jag slängde ner sånt som jag trodde va träningskläder. Messet från min dotter, nja Ilskan och orden ilskan kommer nog från mig men vilket berikande ordförråd den flickan har. Djävla kärring typ 10 gånger.  De orden säger mig att man ska packa ner helt andra saker till henne då man ska träna.  Om man inte gör det blir det djävla kärring* 10.

Min stegräknare visar redan på 5000 steg, undra hur långt den får räkna idag.  igår kom den upp till 12000 steg. Heja heja mig jag misstänker att jag kommit igång att ta tag i saker nu.

Är det solen som ger mig kraften? Eller är det så att jag kanske hittat den berömda kragen?

Nej, jag har bara tröttnat på att käka tabletter mot deprission, finns bättre saker att leva för. Mitt liv är mera värdefullt än att springa runt och må dåligt. Jag måste sätta mig själv i första rummet, det hjälper mig att leva och hitta tillbaka till flickan inom mig. Nu genom att se till att göra bara må bra saker  tröstar jag henne hjälper henne att torka tårarna och samla på krafter som gör att hon orkar….

Lev idag, andas och njut av solen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.