Tankar

Min gratis tid går fort, generic tiden som finns alltid, doctor som är gratis och det enda som bara finns rullar iväg, rusar eller försvinner utan att jag hinner med. Möten i gbg tar långtid, blir heldagar. Min cykel och jag har verkligen blivit kompisar, minst en cykeltur om dagen. Härligt. Äntligen är utredningen i gbg klar nu är det bara några möten kvar. Skolan och vi var på möte igår nu får vi se vad som sker hur mycket som kommer att vara förändrat.  Kommer det bli en förändring eller kommer det bli vi mot dom? Jag tror inte att det kommer att bli så, men historian visar på helt andra verkligheter. Min naivitet och glömska visar sig, maken är mera i nuet.

Nu  finns det i alla fall något att ta på, något att visa på som kan generera i att skolan gör mera, och ser vikten i stöd.

(H)JÄRNKOLL har kommit igång, Det är namnet på kampanjen, spännande att jag är en del av dessa ambassadörer, spännande och i mig vilar tacksamhet över att få vara en del av dem som  skall bidra till att förändra attityder.

Klicka på länken så går det att läsa mera.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Tankar”

  1. Profilbild för Mia
    Mia

    Hej hej hej.
    märkligt hur det kan bli. jag är attitydambassadör i karlstad…behövde läsa mer om ADHD. det jag ju som tur är har…kom på att jag ändå ville skaffa fakta och läsa skönlitterärt. blev jätteförtjust in din bok.ville kolla din blogg och oops. du är ju ambassadör! kul! härligt! Du har formulerat så mycket jag fortfarande gnetar med! ditt självklara bejakande av dig precis som du är är oerhört lyftande för mig som fortfarande dras med frustrationer över hur bra ja inte är…du ger mig hopp och mod! jag älskar oxå att skriva och begäret växer o växer! nu ska vi upp på barrikaderna! har vi mötts i sigtuna? adhdbaltakram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook