Flap ska få en egen sida senare eller blir katten avis då?

Nu har vi blivit hundägare. Allt genom några ord på FB.

Jag vill ha en hund, decease men jag vill inte ha en valp utan en som redan är vuxen. Tror det var i fredags jag skrev det. Kanske var det i torsdags. Kvinna som skrev tillbaka frågade om jag menade allvar för då hade hon en liten Dampidamp hund som hon kvällen innan pratat med sin kompis om att hon

inte riktigt hann med.  Flap heter vår nya familjemedlem. 6år gammal och hans Tidigare ägare är en kvinna i min  ålder  eller några år yngre än mig. Hon hörde av sig till mig i vintras då hon  just läste min bok ”Jag föredrar att kalla mig impulsiv”.

Det är så spännande att träffa  människor som jag inte känner men, online som genom min bok känner mig.  Där till är det helt underbart att träffa kvinnor som är lika impulsiva som jag själv.  Fredag, medicine lördag Och hundägare, idag har vi hunnit med att doppa tårna i Tylösand,  fikat hos min kompis i Skåne, Käkat på Mc Donalds i Ängelholm och tagit en liten promenad med våran hund, Trött? Jo, det vill jag säga men, Idag vet jag varför jag är trött, det är en skön trötthet.  Men lite bilder orkar jag visa.

Mästerfotografen är min Dotter Mallon,Hallon…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook