habilitering och Göteborg.

En dag, ampoule en ny dag att andas till. Igår var en lärorik dag för mig. Brann till även då jag fick möjligheten att prova på det program som jag skrev om igår. Programmet ni vet som skulle gör mig funktionsduglig och ge mig en chans till att slippa alla mina felstavningar. Just nu har jag inte programmet i denna datorn dör detta är min lilla vita, den som jag  har till mina föreläsingar och när jag är ute och behöver kalender. Bokmässan skrev jag ju om i går, idag tänker jag skriva eftermiddagen då vi fortsatte  till slottskogen.

Slottskogen,  adhd awareness week, http://tuckmanpsych.com/online/ var där och gav mig och många andra  klokhetsklokheter. Mr Tuckmans kunskaper och synpunkter var ganska så nära mina egna.  Jag hade velat sitta i timmar och diskutera de gamla teoritikerna fråga honom om Rogersteori, och det fermlogiska fältet, Min favorit Kelly och hans uppfattningar om hur vi bygger våra kunskaper.   Killen igår  hade just  hoppat av planet sovit  kanske fyra timmar, det var inget vi åhörare märkte av. hans eld för ämnet liknade min egen eld  och oavsätt brödrostar eller vänskaper är så var han och visade  så mycket respekt för individen. Brödrostar och frukostar och hans åsikter om att jag  väljer vänner. Titta Marie, du  visst kom brödrosten med! Haha fick med  den lilla toastern.

Imorgon den 28  är Ari Tuckman i malmö. Skulle någon vilja se denna man i egen hög person så finns det möjlighet till det. Ring då till Marie Enbäck at Lateralia +46 703 000 143.

Jag tog till mig att Ari var av samma åsikt som jag själv vilket var  ingen kan vara bra på allt men alla är vi bra på något.  Jag är ju bra på att vända mina otillgångar till styrkor genom att göra det jag är bra på resten av ostyyrkorna dem ber jag om hjälp med. Det är ju en av andledningarna till att vi är flera människor i den här världen.  Ari är mindre bra på att tvätta kläder, vilken tur att hans fru är bättre på det sdet gör kankse att han slipper pringa runt med en gra och en tvättrosa strumpa. fast  det spelar ju mindre roll det med.

Tacksamheten idag blir idag  Tack Ari för att du stod ut med det Göteborska kalla vinden, Du jag vet den är kall.  Tack för att du så frikostigt delade med dig av dina klokheter. Tack till dig marie som under hela veckan  genom mail påmint mig om träffen i slottskogen.  Tack till err som var där och lärrde mig en massa andra klokheter.Tack till Kvinnan som reagerade på min lättare syn på ADHD det gav mib kunskap om att jag  glömde av att be dig  om ursäkt, glömde av att vi har olika erfarenheter och befinner oss på olika nivåer där till har olika nivåer av till och otillgångar i adhd.  Du har en stor förmåga att förklara reptilstadiet och vägra vara där . för mig tar det ibland lite längre tid för mig att ta  mig där ifrån. För ibland minns jag inte ens att jag hamnade där eller att det var där jag var.  Och du igår var jag där en stund. Det vill jag be dig omm usäkt för.  För ordet du sa som jag nu glömt var inte viktigt jag hade på något sätt trampa dig på tårna och du med all rätt reagerade. det gillade jag med dig för du visade det på ett tydligt sätt vilket jag inte än har lärt mig  därför gick jag tillbaka till stadiet  men vad sa hon jag förstår inte. det gjorde jag  men just då vågade jag inte se, känna och var allmänt liten, idag är jag  där jag ska och bör vara allid  Därför ber jag dig om ursäkt, och skulle jag träffa dig i gen så är det så att jag är skylldig dig en.  snart redan i gbg  ojdå vad många ord det blev idag…….

Lev idag just nu……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”habilitering och Göteborg.”

  1. Profilbild för marie enbäck

    Jag tycker det är viktigt att bejaka att man kan ha mycket kunskap om ADHD och samtidigt ha olika åsikter och intressanta vinklingar om hur ADHD manifesterar olika i individen. Det finns inget rätt eller fel. Att sätta ADHD i ett evolutionärt perspektiv kan vara lika intressant som ett sociologiskt. Båda är ytterligheter som vi kan fundera över vad de innebär.

    Vänliga Hälsningar

    Marei Enbäck

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook