(H)järnkolls recept och viktigheter i stort.


Låt oss sticka hål på myter och visa att vi bryr oss. Hjälp till och gör (H)järnkoll synligt, medical bli supporter. Anlita en ambassadör och få kunskap inifrån. Lina Lindén Ansvarig för ambassadörer på NSPHE-post: lina.linden@nsph.seTelefon: 08-709 78 50 Genom henne får man tillgång till hela landets ambassadörer.

Vi är 200 ambassadörer i vårt avlånga land, i VG regionen är vi om jag inte missminner mig 25 stycken. Om man vill boka en Ambassadör från VG regionen så gör man det via Inre rum. Där pratar man med Linda.

 

Vi har alla olika erfarenheter av olika psykiska hälsotillstånd. Vi speglar Sverige vad som döljer sig bakom de stängda dörrar som vi pratat så tyst om innan. Idag har vi öppnat dörren, och tystheten bor inte i (H)järnkolls sammanhang. Vi har öppnat dörren och vill att flera ska våga prata högre, sluta att viska. Visa att Psykisk hälsa är något som kan drabba vem som helst. Vi vill ta bort skammen som så ofta bor inom oss då vi får erfarenheter av psykiska hälsotillstånd.

 

Psykiska Hälsotillstånd blev ett roligt ord i mig just nu, tillstånd att ha psykisk hälsa. Psykisk Hälsa är ett tillstånd, tillstånd av psykisk hälsa. Tillstånd är något man söker alltså söker man psykiska hälsotillstånd.

 

Var söker man dessa tillstånd?

Jag tror att då vi är vilsna i själen söker vi psykiska hälsotillstånd i de yttre omgivningarna som ger oss psykisk Ohälsa, Då gör vi allt för att slippa vara oss själva i vår vackerhet.

När vi har fått tillstånd av Psykisk hälsa har vi istället gått inåt och hittat det vackra inom oss. Då vågar vi vara oss själva, vågar visa skörhet, vackerhet.

 Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.