Herr Björklund har igen Lyssnat till sina egna OKUNSKAPER!


Ibland funderar jag på hur människan tänker. Tänker han överhuvudtaget? Har han  ens ett uns kunskap om skola, advice elever, look samhället människor överhuvudtaget? Finns det någon form av hjärta i den mannen? Vem pratar jag om? Jo igen har grodor och okunskaper hoppat ur Herr Björklunds tunga. Kärlekens tunga sjunger Eldkvarn om.  Herr Björklunds tunga kommer inte ens i närheten av empati, site omtanke, eller  rader av ord där sådana saker bor.

Vad är den bakomliggande orsaken till att Barn  skolkar? Vad är det som gör att vissa barn …. …. …. ….

Nej sådant  har herr Björklund lite till övers för.  Dumheter, skola och allt va det är vill Björklund straffa bort. Inte tar han till sig vad Barnombudsmannen, andra kunniga människor visar på i fakta utan  igen går han efter sina egna okunskaper.

Människor lider, Herr Björklund Barn ungdomar  går ut  skolan utan att kunna läsa,  har självkänsla  -2  på skalan 1 till 10 .  JO,….   jag vet herr Björklund – 2 fanns inte.  Men va det inte även så  att ni menade att människor låtsas vara sjuka, de gick ut och arbetade men ramlade Igen. Ska vi nu se till att vissa barn redan innan de trampat in i vuxen livet, slutar sina liv för att de till sist inte ens vågar möta sin egna spegelbild? Är det de vi vill ska ske? Nej, åter igen Nej herr Björklund, Unga människor behöver inte stämplas med oduglighet med en gång. Vi ska stärka unga människor, ge dem hopp om framtiden, ge dem en tilltro till sin egna kapacitet. Det gör vi inte genom straff!  Utan med uppmuntran. Fråga dig stället vad som kan göras, så att de inte skolkar. Kanske behövs det inspiratörer. Kanske behöver skolan skapa och verka för att det bor trygghet i skolan. Kanske behöver skolan utvecklas, så att alla får plats och de förutsättningar de behöver.  Jag vet Herr Björklund att du kan ta bort Kanske i Ovanstående meningar.  Kanske behöver du sätta dig vid skolbänken, så du får kunskaper. Kanske är det, det som behövs för att dina  grodor ska sluta hoppa.  Om du nu inte vill sitta på skolbänken, så ta dig tid och lyssna på de människor som kan.

001 (3) - Kopia

“det är i skolan ADHD gör mest ont (även som förälder)”

Eller rent av gör nått annat!  Klipp dig och skaffa dig ett jobb så långt ifrån politik och skola du kan komma. För den roll du har idag, den klär inte dig, den kostymen är inte i din storlek!

Technorati-taggar: ,,,,,
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.