obefog eller befog


Morgon, Förtält och kaffe för mig betyder det några timmar i ensamhet. Några timmar i mina egna tankar. Timmar i skrivande, får också plats.

I helgen är det jag och maken som är ute och vår vovve.  Barnen i vår familj börjar bli vuxna och har egna liv. Fast lite backup är nödvändigt kanske inte för barnen utan för att jag ska må bra.  Barnen  fixar det och det kommer att gå bra. Men den lilla navelsträngstråd som är kvar skriker backup i mig. Så att jag blir trygg.  Jo så är det mamma och varit det i 18 nästan 19 år ändå vill vissa trygghetsattiraljer inte flytta ut. Klippnavelsträngen jo, jag vet det gjordes för 18 år sedan och  för 15 år sedan men det säger inte att mina barn ska  gå vind för våg.  Hallå 18 år  har det inte gått vind förväg du måste våga lita!!! Det gör jag ju men. Men, men lite  livrem och hängslen har aldrig skadat.

Tur att jag är i mitten av mina två axelröster, en god och en ond är inte änglarna på mina axlar utan här handlar det mera om släpp taget, Hållfast! Hål fast släpp taget. Hala ut hala in. Misstänker att det är varje förälders dilemma. Misstänker att vi alla går omkring med orostankar ibland.

Tror det är viktigt att vi gör det, men, men vi måste också våra medvetna om att det är orostankar och inte verkligheter. Ibland är det nog viktigt att vi stannar till och känner efter vad står det här för, är det en rädsla tagen ur fantasier eller är det en befogad oro för …….

Jag måste göra  det ofta annars hamnar jag i saker som jag inte vill hamna i.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.