Föreningen Stopp

Minns för ett tag sedan då jag var på föreläsning om Mobbning, unhealthy physician Lisbeth Pipping därefter föreningen stopp.  Föreningen som värnar om den psykosociala arbetsmiljön.  Båda föreläsningarna var bra och lärorika.  Idag just nu funderar jag på blev jag medlem eller blev jag det inte, vet inte om eller hur jag  gjorde men tänker att jag idag oavsett så betalar jag igen  om inte annat. Varför? Jo, för att det är viktigt, för att det är så vi blir förebilder för våra barn. Det är på det sättet vi lär barnen att mobbning inte är tillåtet.  Föreningen stopp jo så är det.

Att bli medlem gör du genom:

Medlemsavgifter är 150 kr för enskild medlem och 200 kr för familj. Ange namn, adress och e-post i samband med insättning på
Plusgiro 41 63 32-5

Hur ska vi kunna lära våra barn att de inte får mobba om vi som vuxna till och med utsätter/utsätts för mobbning.

Då blir det svårt. Idag gör jag det jag ska göra dvs jag blir medlem i en förening som inte ens borde funnits men finns ändå. Vilket förmodligen är tur för vissa av oss utsätts i vuxenlivet av vuxna som har en mera eller mindre dold agenda.

För mig handlar det om att mobbing är ett säkert kort för att slippa ta itu med det som mobbaren borde ta hand om.  Dvs  möta sig själv, se sig själv  i ögonen, känna sig nöjd med sig sitt handlande.

Lev i dag just nu så tar vi tag i saker om framtiden sen då finns till och med sedan.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook