Att välja eller inte välja, det är också ett val.

det första stycket är en talfil klicka på den så läses den upp av Ingrid. Claro reader. V5

en morgon som var mulen.  I morse vaknade jag av regnsmatter på vårt husvagnstak.  Mysigt men mindre mysigt när man får ta på alla kläder sen gå de 50 meter till toaletten. Har ett par sådana espandrillos tofflor ni vet dom med halmsula, när man gått tillräckligt med dom i vatten, vilket inte behövs så värst många gånger så sipprar det upp en lite grynig frän doft av just sådana skor. Nu har jag inte uppnått till den nivån än. Men det våta gräset och morgonens vandring till toaletterna gjorde mig påmind om just dessa ungdomsminnen. Doften fanns kvar i mitt minne och vandringen blev ett löfte om att ta med andra skor till regndagar så jag slipper upplevelsen av sura espandrillos aromer.

Det luktar kaffe i vårt förtält och jag sitter med datorn i knät, bredvid en nyss upphälld kopp med kaffe. Zoegas är märket och tänk, att om man en gång upplevt Zoegas så är de andra märkena något som ligger flat ner. Nu dricker jag ju expresso hemma men i husvagnen är det de lite mera kryddiga zoegas som gäller. Idag ska jag och lillkillen åka hem. Jag gör det med båda formerna av känslor en sida av mig vill åka hem. En annan sida av mig vill vara kvar i litenheten här. För här finns inga tvättar som ligger i tvättmaskinen och väntar här finns en sopborste som nästan själv hoppar på gräset som kommer in. Här är alla krav bortblåsta. Här går bara att göra roliga saker eller inget alls. Jag tror det är det jag gillar med husvagn. Det måste som finns är att äta mat. Och det behövs inte så mycket heller dessutom blir det mest sånt som går snabbt att laga. Eller ute ätning. Campingen har ett litet kök där dom erbjuder hamburgare pommes, friterade räkor eller kyckling och just de två sist nämnda är mina favoriter. Ett måste idag är garn inköp, till mitt husvagnspill filten börjar likna en filt nu. Samtidigt som jag virkar på min filt, värmer den mina ben. Jag älskar filtar utan filt för smäktar jag i detta liv. Och snart har jag då en ny här med.

Lev idag just nu, så ska jag som egentligen inte kan bestämma mig. Bestämma mig för om jag ska åka hem eller stanna kvar. Ett enkelt val för andra kanske men för mig med ADHD är det svårt, en av svårigheterna i mig är just att välja. Här behöver jag någon som väljer åt mig. Men jag skulle behöva någon som väljer som ger sig tid att klara ut vad det är som gör att det väljs just så som det just valts. Kanske är det sånt som gör att jag till sist lär mig välja och inte försöka göra båda sakerna samtidigt.

Det är liksom omöjligt att göra båda som i dag då är åka hem eller stanna kvar…..

stanna kvar ….. åka hem…..

Hemma väntar ett jordgubbsland på att bli plockat många röda gubbar som skall bli till paj. Japp då va det gjort jag åker hem. Är det nu så att någon skulle vilja husvagna lite så finns den en snart för dagen en övergiven husvagn med sjöutsikt. Och 50 meter till toa. 23 grader i vattnet kan tilläggas. Hm jordgubbs paj – husvagn bad välja va det ja. Just det……


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook