Rött jo men Mera gedigen rödhets färg…..

besviken, link ja det är jag. Överraskad ? Nej, for sale egentligen inte alls. Men Jag hade önskat i min fantasi att de nu hade hittat en som kan. Juholt lille vän, cialis inte räcker det med att leka att man är röd. Man behöver liksom ta reda på vad den röda färgen står för. Dessutom behöver man synas argumentera och reagera, visa  vilka åsikter som man har inom sin partigräns.  Jo, så e det vännen, det gäller att hålla i hatten när det blåser annars åker den av.  Inte ens dyka upp i en debatt för att man är  emot sverigedemokrater. Är illa vi röstade ju på att ni skulle säga er åsikt så att dessa faror inte fick fritt spelrum. Då är det ju mera viktigt att vara med på båten än att stå i land och vinka. tavla (9) kopia

Nej Juholt sluta nu att leka i sandlådan , och ta dig i kragen Ler gör det du ska göra som partiordförande i ett parti. Det hjälper inte att gråta och klaga på att dom andra är dumma och kastar sand. Gå där ifrån och gör nått vettigt, eller ge in plats till någon som är intresserad.

Tomma ord om Social demokrati Där betoningen ligger krati. Är inte mera värt för mig än fasorna som är tre.  Snacka går ju, men snacka så det går. Ja du där faller du. Fina ord jo visst att ha ett språk som gör att andra förstår en är bra. Men orden blir rätt tomma och innehållslösa om man inte ens själv står och förstår dom .  Hade även varit bra om herr Juholt hade låtit färgen torka en stund innan han åker slalom med den budget som i stället skulle ha skuggat Sverige igen.

 IMG_20110611_112650

Nej, Jag är inte nöjd med…. nej vad ska jag nu rösta på när inte ens social demokrati är ett ord med innehåll.  Tomt och innehållslöst ja kanske är det så att hela det skikt av människor som  sköter om och tar hand om vårt land och dess ekonomier. Behöver bytas ut till människor som liksom lever i det som överskiktet skapat. Kanske hade det behövts skrapas lite runt karmar och sånt lagt på en mera miljövänlig färg som förnyas efter några år så att den inte blir stelt fastnaglad i planket.  Eller va fan, byt ut plankan, som ni målar på, skriv med tusch eller bläck så kan i alla fall de i framtiden läsa om och lära sig, hur man inte ska göra. IMG_20110611_125555

Men Juholt det spelar inte någon roll vilken färg du väljer, du blir inte mera sosse bara för att du säger att du är, likt barn vet du. Barn gör inte som du säger utan som du gör.
Att tala rött eller ha en röd skjorta på räcker liksom inte

.  Jag tror det handlar mera om genuint, tryggt ärligt.  Men vad vet jag …… jag kan ha fel.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Rött jo men Mera gedigen rödhets färg…..”

  1. Profilbild för Barnens Hjältar

    Mona Sahlins Toblerone känns liten jämförelsevis eller hur 😛
    Tack, jag skall försöka ta det lugnt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook