9 feb i Borås kommer jag att prata om alla tillgångar som bor inom oss alla 🙂

idag har förmiddagen gått åt till att förbereda, prescription   Den 9 februari kommer jag att prata om tillgångar i Borås.  Har suttit och spånat om hur jag ska lägga upp det. Nu tänker jag att jag har grunden klar.  Tillgångar är det vi måste vara i.

Det ska bli spännande och roligt att åka dit igen.  För två år sedan var jag där under psykiatrins dag tror jag det var.  Denna gång är det chefer som ska lyssna, efter mig kommer Pelle Sandstrak kommer därefter att ta över.

Känns skönt att jag  förberett det jag kan och att jag  är ute i god tid. Nu gäller det bara att låta det vara som det är. Så jag inte  hamnar i att förbättra och förbättra i absurdum är ju lite jag i ett nötskal.  Men jag ska hålla mig i kragen som jag inte har och låta  tankarna vila i några dagar.

Känns mest bra att jag är ute i god tid det är ju en ovanlig förekommande bra vana som jag håller på att skaffa mig.   Redan klockan nio ska jag börja prata  i Borås den 9 feb.  Funderar på boende så jag slipper gå upp mitt i natten.  Det är något som jag ska tänka på en dag eller två Ler

Hjärnkoll_logo_med_ny_payoff_röd_vit text_ENDAST för SM

Lev idag just nu


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook