Gränsen mellan vuxen och liten är hårfin och snart ingen återvändo


Men nu finns det snart inget kvar att hålla tag i, remedy Släpp taget säger man. Men nej, jag vill inte, vågar inte. Känner redan nu, fast att  sonen går där uppe på övervåningen och rumsterar i köket.

Mammas lilla pojke har blivit stor.Ändå så var det vi som för bara några veckor sedan satt och tittade på Toy story.  Då var Kian ursäkten. Nu är han inte här, men ändå hörde jag nyss lite slingor från filmen. Inte utan att jag blir varm i tanken,    Om fem timmar ger han sig ut på sin första resa utan mamma.  Oj blir tårögd, känner hur det river inom mig. Herre Gud  kommer han att fixa det. Klart han gör! Hör jag någon inom mig viska. Fråga istället om du själv kommer att fixa det…… Just den frågan är för stor just nu,  jag vågar inte känna efter på riktigt.

Men min skapare Ska min lille…..??? Japp!! Det var ju det han skulle. Men helt utan hans lilla Mamma?  Ja jo just det, jag det var ju så det var ja….. Hm låt nu alla änglar som finns vaka och vara nära min son på hans stora resa. Jag Önskar dig  helt underbart underbara dagar där långt borta i apelsinträdgården. Njut men vill ändå sticka in var rädd om dig min lille parvel.  Sköt om dig och gör nu inte sånt som jag skulle gjort för då går det illa se du………


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.