Påsk helg


Då var påskledigheten till sitt slut för mig. Idag ska jag arbet. Hur var då påsken? Jo då det har varit en bra helg förutom att vädret ställde till det lite grann.  Långfredagen skull vi åka till svärmor och äta påskamat men snön gjorde att vi ändrade riktning hem igen när vi var i U-valla.  Påskafton var en helt otroligt vacker dag. Då vi var bjudna på bröllop. En av mina kusiner skulle bli fru för tredje gången i sitt liv, troche en ärbarkvinna. Påsk giftermål och tunna klänningar var det inte att tänka på för hon hade bestämt sig för att vara utomhus i en skog vid en sjö.

Fanns säkerligen stenar som Gessle sjunger om med men tiden där gick åt till att frysa. Vi fick vänta en bra stund tills stridsvagnen gjorde sin entré. Det var nämligen så att herr och frun hade bestämt sig en sådan ankomst tillsammans med prästen. Det var ett vackert bröllop, cialis Min kusin var vackrast av alla stålade som den mjukaste solen.  Tror det kommer eller redan varit ett reportage om det i Bohuslänningen.

min vackra kusin

På kvällen var det en annan av mina kusiner som underhöll oss under festen. Mikel Lindberg gjorde sin grej,men denna gång höll hankalsingarna på.

 Herr muskelbyggare

Tänk under många år nu har jag sett honom stå och berätta om sin träning på Gymmet. Men muskler nja vill inte vara stygg men är nog det fast min avsikt är att inte vara det.  HEHEE tror liksom han missuppfattat eller så. Det räcker liksom inte med att gå dit och köpa kortet man måste nog  lyfta en och annan stång med.  Han är oavsett   muskler eller inte  grymt bra på underhållning.  Igår skickade jag iväg lite post till honom. Då en bok som han kan lyfta emellan åt.  Boken heter självklart Jag föredrar att kalla mig impulsiv.Dagen igår gick åt till tvätt, tvätt, tvätt en avstickare till U-valla då sonen håller på att  fixa dotterns rum.  Av denna lilla renovering blir det krigshärd i vårt hus så när  allt är klart lär det bli en och annan dammsugar timma.  Till min KBT Therapeut förtret men  lugn, lugn inte OCD städning utan hel nödvändig städning  för nu tränsat det för fullt med att stå ut med damm och grus  många dagar till tror jag.  Ska bli gott att springa till jobbet idag  då slipper jag gruset och slipdammet här hemma.

Lev idag just nu ska jag  vila inför kvällens arbete.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.