Måns Jenningers Minnesfond.


Idag är det är det sju år sedan en liten kille inte orkade mera. Idag är det sju år sedan som Måns hade tröttnat på att vuxna inte stod upp för honom. Vuxna som hade det som sitt jobb. Att se och stå upp för Måns. En liten kille som likt alla barn hade rätt till en bra, link trygg skolan.

Idag ska jag tända ljus för honom, sovaldi sale även att jag inte har träffat honom så har jag  en bild framför mig, den söta lilla glada kille som i bilden ler så att jag blir helt mjuk i mitt sinne.

Förra året den 25 april var jag och maken i Tingshuset i Lerum där det då delades ut stipendium till en skola från Måns minnesfond. Jack Vreeswijk spelade och sjöng. Idag tänder hans pappa ljus vid hans grav, man får gärna delta. Idag kan jag tyvärr inte vara med där men jag tänder ljus här hemma. Jag tänker att det är ett sätt att kunna vara en av dem som motverkar mot mobbning. 

Spelar ju i och för sig ingen roll om jag tänder ljus, eller vad jag gör. Men att göra är ett sätt att påverka. Idag är det ljus och mitt inlägg. Mobbning ska inte förekomma. Men det gör det, vi kan alla vara med och påverka.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.