Hotell Riverton

Idag har det varit utbildning, malady   (H) järnkoll var namnet på utbildningen. Nu sitter jag på hotellrummet och samlar tankarna om dagen. Det var riktigt kul att träffa alla ambassadörer, cure nya hade tillkommit och några av de som är av gamla staben hade annat för sig. Inte utan att jag saknar men sånt är det ibland slutar människor med uppdrag får andra saker att göra.  Själv känner jag att jag behövde andas tillsammans med de andra ambassadörerna inom projektet. Behövde liksom lite näring.

Huvudet fullt med tankar och intryck som behöver sorteras så jag är ganska trött. Vi får se hur det blir att sova i natt. Eftersom jag inte sover på det vanliga hotellet på Hisingen som jag brukar sova på, Så är det inte helt säkert att jag somnar.  Inte finns det något att klaga på här på rummet, till och med så att jag fick badkar. Nu är jag ju lite kinkig med bakterier och sånt, men det får KBT hjälpen ha överseende med för jag städade badkaret innan jag använde det. För bakterier nej tack. Men nu är tanten trött nu behöver hon vila.

Imorgon är det en heldags utbildning igen.

3 av 4 kommer någon gång i kontakt med psykisk O(H)älsa Uppdraget är viktigt. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra någonting. Att bara våga prata om kan göra skillnad.

Så låt oss alla vara med och bidra bara ett samtal kan göra underverk.

Lev idag just nu ska jag sova. Ler

Badrummet var det inget fel på till och med badkar Ler

och inte själva rummet heller. självklart packat upp datorn det var nog det första jag gjorde efter att skorna åkt av

Lite klipskaklipp från Jenny Ström igen, det här kan va nått tycker jag.

http://www.klipskaklipp.se/daisyspelare/


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook