16 i kroppen men 10 i lekandet .


Det är tyst såhär på morgonen på campingen, click antagligen firade de övriga husvagnsägarna dagen igår med mera vin och snaps än vad jag gjorde. Det är förresten inte så svårt för jag firade den helt utan vare sig vin eller snaps. Min midsommar firade jag med vatten från kranen och jordgubbar. Små barnen var och är ännu hos oss. Hos de små livet tog campingen ut sin rätt, sick tror det var en riktigt spännande dag för dom små.

Vår 16 åriga lilla son var med oss redan från början och små barnen kom i går på förmiddagen.  Sonen som redan innan inhandlat en vatten pistol hjälpte de små att ladda deras sen sprang de runt och sköt på varandra och mig.  Det firades en traditionell Midsommar här på campingen kl två restes midsommarstången stora sonen hade varit med och plockat blommor och hjälpt till för att få stången somrig.  Vår son säger att vi tvingar med honom till  husvagnen och visst det gör vi han vill oftast inte följa med.

På vägen hit klagar han och vi får gå med på diverse överenskommelser innan vi anländer. Men sedan när vi kommit hit så är det något helt annat. Han är första vattenpåfyllare och innan man hinner blinka så är alla vattentankar fulla med vatten. Efter det ser vi knappt röken av honom, Då är han ute och provar på sina gamla radiostyrda bilar och annat.  Igår var det lyckodagen för honom eftersom småbarnen var med och blev impade av alla hans saker.

Vår  son är kanske inte 16 år utan mognar med stil, är ett barn i vissa hänseenden men vuxen i andra. Just det här  med radiostyrda bilar, och sånt som han gör här i husvagnen är i en ålder av 10 12 år.  Men jag tror det är viktigt att han får göra sådant att han får leka av sig i alla fall här. Här gör det ju inte så mycket att han springer runt med vattenpistoler och annat. Här gör han mera som de andra barnen och då det blir för mycket  och han tröttnar sätter han sig i husvagnen och spelar xbox.  Han säger att han  hatar att vara här, men tror faktiskt tvärt om  han älskar det här livet, här är han mera sig själv och ingen tycker att han är konstig. Till skillnad från hemma, där han mest sitter  i sitt rum med headset på och spelar spel.

Oj vad många ord det  blev idag, tidig morgon och sovande familj gör orden.  men nu tror jag att jag ska sätta igång lite mera kaffe duka bort gårdagen och plocka fram frukost attiraljer.

Ha en fin dag och fyll den med härligheter, Lev idag just nu.

Fortsatt trevlig midsommar även om det är midsommardagen.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.