Kalle Anka dottern är på G……….

En sur dotter är en sur dotter, link värre än en citron till och med.  Vi pratade om att ta en sväng till Överby som idag, order men idag när jag betalade mina räkningar så kom jag på att jag antagligen kommer att åka iväg i kväll,  då för att handla med maken. Det är ju ganska så onödigt att åka till samma stad två gånger på samma dag. Där av det sura humöret på dottern att vi inte åker nu med en gång.

Hon har ju fått pengar idag, så dom brinner i plånboken på henne även om inte har plånbok och inte heller pengarna i handen. För dom är på banken.

Imorgon har vi tänkt oss husvagnsbesök, det blir billigare om vi handlar här nere än uppe i Bengtsfors för  de har Norge priser.  Idag hittade maken Kantareller när han jobbade. Nu kan man snart ut och leta i skogarna här uppe på Dal.  Det är en av fördelarna med sommaren alla svampar, alla bär och alla underbart goda pajer man kan göra av rabarber och sånt.

Att leva just nu kan vara en ide fast jag skulle föredragit en gladare och trevligare dotter. Men allt kan man inte få på en gång idag får jag nöja mig med en av den surare sorten.

Det är ju min dotter ändå 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook