Småbarnen kommer till stan… eller till byn…

Den lilla pojken som varit speciell för mig som nu bor i himlen. Han kunde inte valt en bättre mamma till sina barn. Kanske valde han en mamma som han visste skulle kunna vara mamma, sick som var en mamma som han själv inte haft.  Jag vet inte men i alla fall så har han valt en mamma till sina barn som är en helt perfekt mamma. En mamma ut i fingerspetsarna. Vi har fått förmånen att ha barnen en hel vecka. redan på torsdag kommer dom hit. Sedan får vi rå om dom i en hel vecka.

Varför är hon då en helbra mamma? Jo, för hon tar det på allvar, hon vill att dom ska ha det bra och trivas på riktigt hemma hos oss.  Hon har skrivit en hel lista på saker som dom gillar, appar som kan vara till nytta om de har tråkigt, och andra klokheter.  Personnummer står på lappen om det skulle hända något. Nu vill vi ju  inte att det ska hända något men det är bra att förebygga.

Det ska bli jätte kul att ha dom här i flera dagar och rå om dom.  Samtidigt så inser jag att det kommer ta på energin. Men så är det när man inte har små barn hela tiden. Jag beundrar barnens mamma som alltid varit ensam med de små, nu är hon verkligen värd att ha semester på egenhand. Få vara vuxen utan att ha småbarnen med hela tiden.  Det kommer inte gå någon nöd på dom, jag lovar vi ska ta hand om dom i massor. Och mamman, jo, hon ska ta hand om sig och vila upp sig har roligt, åka utomlands för att orka ett helt år till sedan.

Det ska bli så roligt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook