Hösten står för dörren


Det känns att hösten står för dörren. Nu börjar sommaren gäspa lite större och snart somnar hon in.  Snart kan vi fylla huset med doftande värmeljus och raggsockar på.  Klumpiga skor och varmare jacka kommer bli ett måste om jag inte vill frysa.  Jag gillar inte att frysa så här lär det bli både raggisar och långisar.

Men ännu är det ljust och värmande, cialis Höst nu kommer alla färger spraka loss, seek Luften börjar bli högre och snart kommer  träden spraka loss i all världens färger.  Skogen är redan full av kantareller men nu går jag och väntar på  trattisarna. Kanske har dom redan kommit. Nu på måndag börjar skolorna för mina barn. Då är vi där igen, tjat hit och tjat dit.  Sonens skolan kör läxfritt. Ett bra sett att köra skola tycker jag.  Skolan ligger en bit bort men kommunen har ordnat det så bra att en taxi kommer och hämtar honom.  En sak mindre att oroa sig  för.  Nu gäller det bara att skolstarten för vår minsta grabb ska bli bra.

Han ska redan börja gymnasiet. Tänk va tiden går fort.  Nio år har vi redan fixat självklart kommer vi fixa dom här sista åren också.  Tänk om jag visste det när  han gick i mellanstadiet. Då var det mera att ta en dag i taget, inte se längre fram en till skolan började om han kom iväg, sedan till den slutade om han kom hem.  Han fixade det verkligen oj så stort det blev i mig just nu.  Lillemannen är så  stor så han börjar i gymnasiet. Jo han g


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.