Att räkna till tio är bra

Nu sitter jag här igen  livet har börjat bli som vanligt. Det vanliga är trötta barn som snart ska till skolan. Brödsmulorna på bordet har bytts ut till ägg smulor för det är tydligen det man ska äta nu enligt dottern.  Tjatande på sonen är som vanligt  det är gå upp, cialis ta på dig kläder, ed borsta tänder,  nu ska du sätta dig upp i sängen, nu måste du ta på dig skorna. Just dom där sista delarna i tjatande är viktigt, för annars blir det diskussioner. sista delarna är i sängen, kläder, tänder det som avslutar meningen.   Men något är annorlunda, något är lite annorlunda för idag behöver jag inte tjata om att han ska cykla i väg. Idag får han åka taxi till sin skola. Nu gick  de sista i väg nu är huset tomt förutom mig och hunden och katten.

Det är helt alldeles speciellt härligt när tiden är som nu, nu när alla barn har åkt iväg.  Jag tackar min  ängel bredvid mig för att jag bet mig i tungan några gånger under morgonen. Mitt humör är inte det bästa vissa dagar.  Idag var det en sådan där viss dag när det inte behövs så mycket för att humöret ska visa sig.  Just det där med humör är lite svårare nu när jag inte har Concerta i kroppen.  Men under tiden med Concerta lärde jag mig knep att  räkna till tio både fram och baklänges ibland för att inte rasa ut och vräka ur mig saker som jag sedan får ångra.

Idag är fastedagen igår, så inlägget får bli kort. För idag just nu ska jag unna mig en sådan där riktigt god frukost lite sån med hotellkänsla fast det är klart jag får gö den själv då……….

Lev idag just nu, Det ska jag gö…..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook