sjukvårdsupplysningen kvinnan var enträgen.

Jo jag gick till jobbet men väl där blev jag orolig, när jag kände hur luften inte fick tillträde i min kropp,så jag ringde sjukvårdsupplysningen. Där fick jag till mig att uppsöka sjukhus. Först frågade jag om det inte kunde vänta tills i morgon, då jag hade svårt att få tag på vikarie. Men kvinnan i telefonen var enträgen och sa att jag skulle göra det med en gång. Som tur var så fick jag tag i en arbetskamrat som genast skulle komma in på mitt pass. Väl på sjukhuset kom jag in med en gång, fick jag göra det som jag fasar mest för. Tre sprutor och två röntgen, att få kontrastvätska var vidrigt, blev helt varm i kroppen men det gick fort över. Fick åka hem med orden ta inte mer medicin och vila du har vätska i lungorna. För mig blir det i tankarna vilken tur jag hade. Det var ingen blodpropp utan bara lite vatten i lungorna. Nu är jag hemma igen. Faktiskt tacksam över att jag lyssnade på kvinnan som arbetade på sjukvårdsupplysningen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”sjukvårdsupplysningen kvinnan var enträgen.”

  1. Profilbild för Anne-Marie

    Men så bra att du fick tag på en person som kunde en del hos sjukvårdsupplysningen. Så fort man har problem med andning eller känningar i bröstkorgen och/eller hjärtat måste man ta dessa på allvar. Jag minns alltför väl Michaels (min man här i USA) obehandlade hjärtinfarkt som ledde till hans bortgång – han hade svårt att andas och trodde att det var något annat.
    Hoppas att du känner dig bättre snart. Kram!

    1. Profilbild för Carina Ikonen Nilsson

      Nu känns det lite mera som om min kropp igen, a ndningen är inte lika svårt och tröttheten är inte lika tung igen. Mediciner och jag går tydligt inte ihop utan är en dålig kombination. Känner så mycket tacksamhet över att jag faktiskt gick till doktorn ha en fin dag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook