(H)Järnkoll, Hillevi Walh och Angelpower

 Det är mycket som får plats i ett inlägg. När tankarna är  mina…

Jag har varit på utbildning, for sale inom (H)järkoll. Tyvärr var det den sista utbildningen, i den tappningen som nu var.  Jag ska erkänna att det var inte riktigt så att jag var på utbildningshumör när jag gav mig av. Hade till och med försökt hitta ursäkter för att inte delta.  Men idag nu, när jag sitter här med fötterna på bordet och den värsta tröttheten har försvunnit så känner jag mig glad över att jag deltog.

Det var kul att träffa alla härliga människor. Kul att träffa alla de andra ambassadörerna som jag fått förmånen att lära känna under några års tid nu.  God mat, trevligt sällskap och ett helt okej hotellrum.

Quality Hotel 11.

Mest av allt alla människor som liksom brinner för det dom gör.  De gav mig kraft, ork och en massa nya idéer. Vi hann till och med att diskutera en och annan Dammsugare.

Många härliga skratt, massvis med ljusskimmer i det arbete vi gör när vi vågar prata om vår psykiska hälsa.  Tre böcker fick jag med mig hem.  Hillevi Wahl är författaren till böckerna och redan nu har jag plöjt igenom den halva den första boken.

Självklart hade jag och Majsan lite AngelPower party, där vi inspekterade  de olika krämer vi har inhandlat.  Jag tog kort på de krämer som hon hade, så jag kan inhandla dom vid nästa beställning jag ska göra.

Idag är det jobb på min lista, så nu så här går dagen åt att samla energi till kvällens arbete.

Lev idag just nu, igår är historia och just nu påverkar vi den framtid som är vår.

(H)järnkoll gör skillnad!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook