Orienttvätt tar hand om farmors matta när det blir den tiden.

är vi röjde lägenheten för min farmor, try så tog vi bara de finaste sakerna till det rum som nu är hennes bo.  Tyvärr fick man inte ha mattor på golvet Pga, halkrisken.  Min farmor gillade fina saker kan jag lova.  I hennes rum står en  fin matsalsmöbel, två byråer med fina marmorskivor på.  Vackra lampor som jag när jag var lite trodde  var lampor som gjorde att min farmor var magisk.  Nu tänkte jag skriva om det där med mattorna, för även mattor hade farmor som var vackra att se på.  Jag kallade dom för  Kina mattor när jag var yngre, men idag vet jag att det är sådana där lite finare mattor som nu kallas Orientmattor.

När farmor flyttade till det boende hon har idag, så kände jag att vissa saker var mera värdefulla för mig än att bara slängas.  Tre träskrin lät jag flytta hem till mig. En elefant och en lampa jag nu har i taket. Där till så tog jag hem de fina mattorna som jag trodde kom från Kina. Just nu står de ihop rullade i källaren.  Detta för att vi har hund och katt, och för att farmor var  av den gamla sorten som rökte cigaretter inom hus.  De behöver tvättas, och  innan jag  låter min farmors gamla fina mattor pryda mina golv så vill jag att hund och katt lämnat detta liv. Mera för deras skull än för mattornas skull. För jag vet med mig att jag skulle gå sönder och bli väldigt upprörd av att det skulle hända olyckor på min farmors fina mattor.

Något som jag blev glad för att hitta idag var Orienttvatt.se tänker att de lär tvätta mattorna mera  väl än jag själv. Tänker att de vet hur man gör och de tar hand om  farmors fina mattor på bästa sätt så att jag får tillbaka glansen och mitt minne av farmor sedan när hon lämnar jordelivet kommer att skimra  i mig av synen av dessa underbara mattor.  När jag var lite satt jag på den lite mindre mattan och fantiserade om att det var en flygande matta.

Just den här adressen ska jag spara, till ett senare tillfälle så att mina mattor ska bli finare än vad denna bildens matta  är. www.orienttvatt.se


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook