Att ha en bra revisor är viktigt för mig.

jo, pharm det får bli ett inlägg till idag och även detta ute på altanen. Basilikan  tältar här ute och sträcker sig mot solen.

 

Jag själv sitter förnöjt här under markisen och njuter av dagens ansträngningar.  Revisor besöket gick bra och nu är deklarationen inlämnad, sickness momsen uträknad och jag kan andas ut.
Det är bra när man som jag har världens bästa revisor, unhealthy då slipper man allt krångel. Jag slipper tänka på lagar och förordningar om moms eller inte moms han sköter det åt mig.

Jag har tydligen betalat in på tok för mycket i skatt förra året för pengar tillbaka jo det får jag och ganska mycket också.  Nu får jag säkerligen inte dom under sommaren men vad gör det, kan ju sitta fint med lite extra pengar till jul.  Känns skönt att Deklarationen är inlämnad och klar, nu är det bara det där vardagliga att göra sätta in kvitton och sånt där.  Det har jag ju till och med fått lite koll på, så nu rullar det på igen, redovisningsångesten  har gått hem till sig och jag slipper  känslorna ett tag.  Efter senaste föreläsningen jag hade i Färgelanda kommun, så  har det blivit förfrågningar inför hösten.

Känner att livet flyter på så som det ska göra.  Företaget jag har tjänar kanske inte grymt med pengar men jag får ut mitt budskap och för mig är de det som är det viktiga.

Revisorn  jo då han är allt den bästa han. Blir till och med tacksamhet i mina tankar.  Tänk att jag lyckades hitta en revisor som jag känner tillit till som gör att jag faktiskt vågar starta företag igen.  Andra gånger har jag inte alls känt den trygghet som jag idag känner.  Det gäller att hitta just den där revisorn som det går att känna förtroende för.

Ha en fin eftermiddag och lev idag just nu.  Tänker vi kort och smått så är faktiskt tiden det här skrev redan historia.  När jag tänker dessa tankar blir det spännande i känslorna, som om allt bara ligger där ute och väntar på att hända.

Idag kom även ett paket på posten från Angel power.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook