Inte ens dagis har samma personal alltid.

När man har barn som är yngre och då man har jobb med lite olika tider som inte passar in i dagistider eller fritidstider, prostate då kan det vara bra att att professionell barnvakt.

Finns verkligen det?

Jo tydligen så finns det och de är verkligen kvalificerade och har  intyg på sin profession. Nu  finns ju bolaget inte i alla städer, sickness men där det finns  är ju möjligheten att använda sig av mera trygga barnvakter.  Bolaget bildades  redan 2010. De utbildar all personal i HLR Allergiska reaktioner mm, bara det gör att det luktar trygghet känner jag.

Då va i och för sig mina barn alldeles för stora för att behöva barnvakter men vilket företag!  De verkar att ha koll på vad  du som förälder kan  komma att behöva när du har barn i dagis och fritidsålder.

Min tanke blev större när jag läste runt på hemsidan. Min tanke blev barn med behov. Tänka dig att ett företag utbildar och tillhanda håller en barnvakt som sedan specialiserat sig på en liten kille eller tjej med ADHD, Tänk dig att den barnvakten du har alltid är den samma varje gång.  En kille eller tjej, som vet vad dina behov är och vad du och ditt barn behöver för att tryggheten ska uppstå även om du inte är hemma.   En sådan barnvakt skulle jag vilja haft då det begav sig.

Vilket smart företag.  Vi pratar nästan smartphone smart.  Vi leker med tanken, att  det blir akut nödvändigt att du behöver jobba några timmar extra,  dagis stänger och ingen i familjen kan ställa upp.  Då ringer du, din kvalificerade barnvakt som varit hos dig varje gång. Hon känner din lille kille vet vad som gäller, när du kommer hem efter dina timmar på jobbet har hon gjort allt det där som du annars skulle gjort ihop med ditt barn och lite till tänker jag. För barnvakten är ju inte trött efter sitt jobb, utan just att aktivera stimulera  är ju hennes jobb. Hon är säkerligen trött efter sitt jobb men det är inte hemma hos dig, för du och din son är ju hennes jobb.

Barnvaktscertifiering av de anställda och  faktiskt en hygglig lön vad jag kunde utläsa på hemsidan.  Tyvärr är det helg så jag kan inte ringa upp företaget och fråga om det där som jag tänker.   Där de skulle kunna vara ett riktigt stöd i vardagen, för många föräldrar som är föräldrar på heltidsövertids tider. Vi som liksom är föräldrar dygnet runt, fast två gånger om.  De som är föräldrar där  kommunens stöd inte räcker till. Där tror jag det här företaget skulle kunna göra massvis med nytta.  Samma barnvakt alltid inte ens på dagis är det samma personal alltid. Det låter som en dröm det här företaget, en dröm…..  Men det är det inte för det finns ju redan i alla fall till viss del.

Skulle de nu vara så att de saknar kunskaperna om barn med NPF så är ju det ett mindre problem för det finns ju utbildningar i det med där kan till och med jag göra en insats 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook