Fortsättningen av sonens utklädning.

Just nu ligger  väskan och kläderna i en påse utanför hans rum. I väskan ligger även Farmors gamla smycken.  Han ska få packa upp det själv, ed tänker jag. Lägga väskan på sin plats och tvätta kläderna i maskinen som står i källaren.

Men det var inte det jag hade tänkt att skriva om utan om hur det gick i skolan.  Tydligen så blev han uppropad i matsalen för att ta emot första priset. För bästa utklädning. Han valde att ta emot priset som kvinna Birgit Nilsson.unnamed.jpg alex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I min mail-korg kom det sedan ett brev från  hans lärare där de förklarade att de hade haft en fantastisk dag och hade tyckt det vart så kul att lära känna personen Birgit Nilsson. De hade förhoppningen att Vår son hade haft lika stor glädje av dagen som de själva hade haft.   Just sådana brev gör gott i själ och kropp. Blev så fylld av energi där på jobbet när jag läste.

Herre Gud vad sonen är modig. Han är 18 år och går till skolan utklädd till en tant.  Det kallar jag mod.  Men jag tänker även på härligheten det måste  varit för sonen som liksom  fick bli någon annan för en dag.  Göra  helt andra saker än vad  som är han.  Så underbart härligt och så utmanande vilket register han skulle kunna köra.  Jag vill ha mera sånt i skolor. Mera påhittighet där ungarna går utanför ramarna men med ett ramverk där det finns gränser.  Tänker att det är utvecklande och inspirerande för ungdomar.  Kanske även skönt att för en dag slippa vara sig själv, sick bli någon annan och  spela en roll. Någon som man inte riktigt står för, buy  som är så olik sig själv. Priset vår son tog emot e ett pris i salighet hos mig, så fantastiskt glad  av brevet, och av vetskapen att sonen spelade sin roll väl 🙂

Nej lev idag just nu,  igår är minnen som gör dagen i dag till vad den är morgondagen den  formar vi till redan idag.

Glad påsk Förresten 🙂

Tipsar även idag om en ljudfil.  Som känns lockande och spännande!

Motivation för Framgång.1035389_detail

 

Kanske kan va nått?  Helt underbar bild, tänk och stå där och känna hur allt bara kommer till och fyller på hela kroppen med kärlek och kraft.

 

 

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook