Att skämma bort sig själv.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Lindex.

Ibland måste man skämma bort sig själv. När jag skämmer bort mig själv så brukar jag göra det på Lindex. Fast jag har flera sätt att skämma bort mig själv på. Ett sätt är att sitta och skriva. Jag gillar att skriva, sitta med fötterna på skrivbordet och bara låta fingrarna dansa över tangenterna. Sedan om jag skriver hellre än bra, gör inget. Inte för mig.

Ett annat sätt att skämma bort mig är att ligga vid havet och sola, hoppa ner i det kalla vattnet för att simma för att sedan ligga där på brygga och lapa sol. Tänk snart är vi där igen.Där mitt i allt det härliga. Jag har redan sett hav av vitsippor, tussilago var det flera veckor sedan jag såg. Ute i trädgården kommer det upp mer och mer tecken på livet efter denna konstiga vinter.

Nu är det ju bara den där Coronan som inte passar in. Nu när livet börjar bli så härligt så ställer det där viruset till det. Det gör det lite svårare att skämma bort mig i Lindexbutiken. Men det går att handla online, där av länken som jag lägger här.

Jag vet, det är inte samma känsla som att ströva runt där inne i butiken. Men man slipper sprida smitta eller få smitta. Ett enkelt sätt att vara trygg. I dessa tider behöver vi inte springa runt i massa butiker, utsätta oss för risken att sprida eller få Corona. Det gör valet lite enklare, dessutom är det enkelt att skämma bort mig här, med tangenterna och shoppa på Onlinebutiken Lindex samtidigt.

Jag behöver inte någon annan klädaffär för hittar jag kläder, så brukar jag alltid dom på just Lindex. Har alltid varit så. Jag köper även kläderna till min barnbarn på Lindex de ha bästa kvaliteten.

Märkte ni att jag Gillar Lindex? Hmmm inte? Slow Learner….

Nej strunt i det. Lev idag just nu,Igår finns inte kvar och morgondagen är här först i morgon. Just nu Gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook