Vi flyter på vågen, mår gott i vår lilla husbil.

Maken kom med ett förslag igår innan jag skulle gå till jobbet. Jag ska jobba denna kommande helg. Han tänkte att vi kunde ha en minihelg innan jag gör helgjobbet. Jag är ledig fredagen. Vilket är idag. I morse när jag vaknade, började jag lite små planer om vad som skulle med. Imorgon åker jag husbil till jobbet, jag behöver lite koll på vad som ska med. Maken hade fyllt vatten och fixat till redan igår.

Tanken var att vi när han kom hem, skulle iväg med en gång. Det gick enligt planerna och redan nu har vi bott in oss i husbilen. Lite vin i glaset, musik ur högtalaren och Kräftorna ligger i kylen och väntar. Nu lär det inte bli så mycket mera en ett glas vin i dagen, för morgonen i morgon, är tidig. Dessutom är jag en riktigt tråkig vin drinkare, så frågan är om detta enda glas ens kommer att tömmas. Men känslan och den där avkopplandet husbilsstämningen, är i stunden och i mig.

Kommer att kännas som jag vart ledig länge, när jag går till jobbet imorgon. Detta bara för att vi smet iväg idag. Helgen kommer att vara enkel att jobba, med den här fullkomliga avkopplingen som blir just nu. För vardagens göromål försvinner och stunden med alla känslor av ledighet gör underverken på riktigt. Detta fast jag bara varit ledig en dag. Det gäller att vara Ledig på riktigt när man har små korta fripass mellan alla jobb passen. Då är det perfekt att ta en husbils mini semester. Det gör att jag håller ihop mig en stund till. Orkar lite mera än annars.


Ha en trevlig helg.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen är här först imorgon. Just nu gäller det är i nuet vi verkar och lever. Det är i detta nu som vi kan göra något åt, det kan i sin tur påverka framtiden.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook