Morgon i husbilen.


Det blåser här på Kungshamn så att det känns som om vinden har förmågan att flytta på husbilen. Hela bilen skakar när vinden tar tag i den. Morgonkaffet intas i Lvl^. Sömnen har blivit så där av just den här vinden. Men jag tror även annat spelar in. Har under en veckas tid nu haft väldigt många och väldigt konstiga drömmar. Vet inte om dom har varit skrämmande, tror inte jag är rädd när jag vaknar till. Mera intensiva, konstiga så att jag vaknar av konstigheterna.

Känner att det är drömmar som på något sätt är viktiga, att dom på något sätt vill säga mig något. Har ofta under veckan haft en känsla av att jaha det är så det är, när jag vaknar… Men jag vet inte vad vad det är som jaha det är så det är…..Här får jag leta efter dom som bor inom mig. Någon av dom är det som vill fram och ta plats. Något inom mig är det som vill något speciellt som jag just nu inte kan sätta fingret på.

Vi bor som du förstår i vår husbil i helgen. Vi har inte tillbringat mycket tid utanför husbilen. Det blåser och vinden är en nordanvind som biter sig fast och kommer in under kläderna. Igår kväll var det mysigt att sitta här och kolla tv. Inte riktigt lika mysigt att försöka sova i. Igår kollade jag vatten-temptraturen. Havet har 15 grader. Inte så kallt som sjön hemma. Har med mina badattiraljer, får se om jag vågar bada i denna blåst.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar. Morgondagen är här först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.