Dags att tänka på Julen?

Det blir en dag i jobbets tecken. Ledigheten är slut men snart kommer det nya lediga eller i alla fall en ledig dag. Jag har stort behov av ledigheten. Behöver de lediga dagarna för att andas. behöver dom för att vila, samla kraft och få återhämtning, Mina bad är återhämtning. Har inte riktigt ännu bestämt mig för om jag ska hinna med ett bad idag innan jobbet. VI får se. Här har vi börjat planera för Julen, Dockmöbler ska handlas till lillflickan, Lille Hugo ska få sitt och Alfred vill ha krokodiler och dinosaurier. De stora barnen ska få sitt.

Här är en bild som min badmentor skickade från igår kväll. Dom tog sig ett bad 2 igår och då i fullmånens ljus. Visst är det vackert.

Egentligen tycker jag det är rätt jobbigt med jul. Vet hur känslan kommer vara efter julen. Då kommer känslan av att städa bort och göra rent vara här, redan på Juldagen. Men inte ta ut något nu, inte se framåt om just det. Här och nu, ska jag vara, här och nu,just nu många dagar kvar och inte ens julstökandet har kommit igång. Just nu är lyssna in nysläppta låtar med både ABBA och Thåström.

Tänkte ge tips om julklappar gå in på min sidan och se om ni hittar saker att skämma bort era nära och kära med. Det finns produkter både för honom och för henne. Har du redan en hudvårdskonsult så vänder du dig självklart till henne. Om du inte har så hjälper jag dig gärna till rätta. Skriv en rad till mig så hör jag av mig. Ta hand om dig och det som är du.

Lev just nu, just idag. Igår finns inte kvar och morgondagen är här först i morgon.

Dagens ord för dagen. Stanna upp andas och njut av att livet är här och nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook