Tema Kärlek


Kärleken till husdjur Ett oövervinnerlig band

Husdjur är mer, än bara våra fyrbenta vänner. De är en del av vår familj, vi älskar dem som om de vore våra egna barn.

Kärleken till husdjur innebär att ta hand om dem, ge dem omsorg och kärlek och se till att de har allt de behöver, för att vara friska och glada. Det handlar också om att skapa en stark band med dem, där vi kan ha en unik och oersättlig relation.

Husdjur ger oss så mycket tillbaka. De lyssnar på oss när ingen annan gör det, de ger oss kärlek utan förväntningar och de förgyller våra liv med sina charmiga och roliga personligheter. Låt oss visa vår kärlek till våra husdjur på varje tillfälle. Genom att ge dem vår tid, uppmärksamhet och omsorg, kan vi skapa en relation som är stark, trogen och som varar för livet.

Dom finns där, dom har alltid tid för att visa sin uppskattning och dom älskar dig villkorslöst alltid.

Vi har ju för inte så längesedan skaffat oss en katt, Just nu är han en busig liten katt som allt som oftast hittar på bus. Välter blommor, hoppar på fötterna om de råkar vara utanför täcket när vi ska sova. Vill ligga och passa på mina garner när jag stickar. Men oavsett det vackraste djur, den ståtligaste katten jag någonsin träffat på. Bus i ögonen hela tiden. Nu har vi inte riktigt vågat släppa ut honom ännu, fast han är sju månade gammal. Kanske kommer han alltid vara en inne katt, det tänker jag att han själv får bestämma.

Här är den lilla busen han trivs här vid skrivbordet när jag sitter här och skriver.

Nog för nu, lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.