Ved är inne och nu kan kylan komma.


Här ska eldas i vinter. Så mysigt och härligt.

Då är det en ny arbetsvecka och nya utmaningar. Helgen har varit bra härligt att komma hemifrån, även om inget försvinner bara för att man är borta. Men saker som är kvar att göra, får man göra när man kommer hem. Veden som min bror kom med. Kämpade vi på med starkt i fredags, innan vi åkte. När vi kom hem i söndags gick maken direkt ut och började bära in den sista veden. Jag staplade, tur var så gick det att lägga påsarna med ved på ett bra ställe så jag slapp att böja mig. Veden är nu inne under tak och nu kan jag elda igen. Maken kommer inte ens att gnälla på mig, om jag startar en eld.

Nu gör det inte något om hösten blir kall, nu kan jag elda igen. Men jag vill att vi ska hinna med att ta in alla trädgårdsmöbler, vi har i trädgården innan det blir kallt. Snart är det dags att ta in allt. Ny tiden väntar, vi ska bo in oss i hemmet. Måste göra ordning husbilen så att det inte blir något förstört. Mycket jobb känner jag. Men det måste göras. Igår när vi kom hem, bar vi in ved. Sedan blev det skala potatis så det var klart tills vi skulle göra mat. Blev enkel mat, kokt potatis och köttbullar. Jag fixade till så jag kunde elda på kvällen och allt annat mest att vila. Vila för en ny arbetsvecka.

I lördags badade jag i havet, fortfarande varmt i vattnet och inga maneter. 18.6 grader va det. Härligt med ett havsbad. Men jag längtar tills det sjunker lite i grader då är bad mera uppfriskande.

Idag åker jag hemifrån redan innan sju på morgonen. En lång dag. Började 8.00 och slutade 16.30. Kommer vara trött när jag kommer hem idag. Det lär inte bli något mera inlägg än just det här som jag skriver nu på morgonen.

Nej nu ska jag fixa till mig. Ha en härligt fin Måndag.

Lev idag just nu, igår finns inte och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.