Gästbloggaren Jan-Erik Lindblom.


Idag har min blogg en Gästbloggare. Jag har läst hans blogg varje dag ett tag. Han tar upp intressanta ämnen om politik i världen. Alltid läsvärd och ger mig mera kunskap om spelet bakom kulisserna. Jag vill passa på att tacka för din skrivande penna både här och på din blogg Jan-Erik som alltid är läsvärd.

  1. Åtta gånger till Klackskärs Camping – Min Favoritsemester

Vanligtvis skriver jag om politiska frågor, men när jag fick äran att vara gästbloggare här, tänkte jag ta chansen att skriva om något lite annorlunda. Jag vill dela med mig av en plats som ligger mig varmt om hjärtat: Klackskärs camping i Östhammar. Jag har besökt den här pärlan hela åtta gånger och varje besök har varit något speciellt. Campingen ligger, bara två timmar från Stockholm, den har blivit min go-to plats för avkoppling och äventyr.

  1. Första Besöket – Kärlek vid Första Ögonkastet

Min första resa till Klackskärs camping var av en ren slump. En vän rekommenderade platsen som en perfekt tillflyktsort från stadens stress, och jag tänkte varför inte? Jag och min familj anlände till en idyllisk campingplats omgiven av grönskande skog och med en fantastisk utsikt över havet. Den friska luften, tystnaden och naturens skönhet var exakt vad jag behövde. Klackskärs camping har verkligen allt man kan önska sig för en perfekt semester. Att de har en Kina resturang i anslutning till stället försämrar ju ej saken.

Sen är själva staden mysig och för mig med hund så är det en gudagåva. I flera affärer får man ta in hunden eller så har de en speciell plats med vattenskål utanför. Jag är kär i Östhammar.

Mina Favoritaktiviteter

Under mina besök har jag provat många av de aktiviteter som erbjuds, och här är några av mina favoriter:

  • Bad och Sol: Det är svårt att slå campingens närhet till havet. Jag har spenderat otaliga timmar med att simma i det klara vattnet och sola på stranden. Många trevliga stunder och möten har det blivit.
  • Vandring och Naturutflykter: Jag älskar att vandra genom de natursköna lederna runt campingen. Att upptäcka små sjöar och njuta av de fantastiska vyerna har blivit en av mina mest avkopplande aktiviteter. Men bara att gå runt på camping och i dess närhet är rogivande.
  • Fiske: Klackskärs camping är ett paradis för fiskare. Det är något magiskt med att sitta vid vattnet i gryningen och vänta på dagens fångst.

Gemenskap och Vänskap

En av de bästa delarna med att återvända till samma camping år efter år är gemenskapen. Jag har träffat många likasinnade campare som också återvänder varje år. Vi har skapat starka vänskapsband och det är alltid roligt att återse gamla vänner och skapa nya minnen tillsammans. Campingens sociala aktiviteter, som grillkvällar och musikkvällar, bidrar verkligen till denna känsla av gemenskap. Vi har oftast haft husvagn men även hyrt en av stugorna som finns där, stugorna är väldigt mysiga.

Praktiska Tips för Förstagångsbesökare

För dig som planerar att besöka campingen för första gången, här är några tips:

  • Boka i förväg: Campingplatsen är populär, särskilt under sommaren. Se till att boka i förväg för att garantera din plats.
  • Utforska Östhammar: Ta dig tid att utforska den charmiga staden Östhammar. Lokala butiker, mysiga kaféer och restauranger ger en härlig kontrast till campinglivet.

Till sist

Efter dessa besök till denna camping kan jag med säkerhet säga att det är en plats som jag alltid kommer att återvända till. Varje resa har erbjudit något nytt och spännande, samtidigt som det har gett mig en känsla av trygghet och hemkänsla. Om du söker en plats att koppla av, njuta av naturen och skapa oförglömliga minnen, kan jag varmt rekommendera Klackskärs camping. Jag ser redan fram emot min nionde resa och alla nya äventyr som väntar. 

För mer information och för att planera din egen resa, besök deras officiella hemsida här.

Och vill du läsa min politiska blogg så finns den här.

Jan-Erik Lindblom

#Gästbloggare #JanErikLindblom #PolitikBlogg #KlackskärsCamping #Favoritsemester #CampingLivet #NaturUpplevelser #Östhammar #Hundvänligt #Fiske #Vandring #SemesterVidHavet


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.