Upptäck fördelarna med Happy Soaps Schampokakor: Mindre Plast, Bättre Hår”


En Ovanlig Arbetsdag

Igår var det en dag på jobbet. En helt okej dag fast den inte blev som tänkt. Jag har fått tillbaka mina nervsmärtor i benen. Inte så illa som det var för ett år sedan men så illa att det gör ont. Det sticker och känns som stötar när jag går. Men sånt är livet när man närmar sig 60 kanske. Nåja, mina yngre kollegor fick göra grovjobbet på jobbet medan jag gjorde sådant jag är bra på. Fast jag vet inte om jag gjorde det så bra igår. Värk påverkar även om man inte vill. I söndags hade jag en trevlig kväll på altanen efter att vi kommit hem med husbilen. Så mysigt att sitta där och ha bakgrundsljud av Sparks.

Happy Soaps – En Riktig Räddare i Nöden

Men nu var det inte Sparks jag skulle skriva om utan om Happy Soaps. Jag har använt deras hårschampo nu i ca tre eller fyra månader. Jag är mer än nöjd. Det som blir problem är att när jag glömmer ta med hårschampot i husbilen. När jag använder helt vanliga schampon då blir håret allt annat än bra. Det tar även tid att få tillbaka den där känslan i hårbotten som blir när jag inte använder mig av de vanliga schampona. Håret känns renare efter att jag använt schampokakorna. Jag behöver inte heller tvätta håret så ofta. Högst två gånger i veckan behövs om jag använder schampokakorna. De vanliga schampona som vi köper i affären gör att jag behöver tvätta håret nästan varje dag. Den där rena känslan efter hårtvätten saknas också.

Happy Soaps schampo kakor

Fördelar med Schampokakor

Förra veckan när jag jobbade fick jag ett mail från Happy Soaps. De berättade att de nu var tvungna att höja priset. Nu minns jag inte när, men om jag beställde innan höjningen, då fick jag även lite rabatt. Eftersom jag är så nöjd med mina schampokakor beställde jag fyra nya schampokakor.

Jag har ännu kvar av dem jag beställde för tre månader sedan och hade köpt två nya för någon månad sedan. Så här finns det schampo på hyllan. En tvål brukar räcka till cirka 90 tvättar. Slår man ut det på att jag tvättar håret högst två gånger i veckan inser jag att något shoppande av hårschampo kakor inte behövs detta år. Kanske någon gång nästa höst eller året därpå. Skulle jag tvätta håret varje dag räcker schampokakorna i ett och ett halvt år, alltså 540 dagar.

En Perfekt Julklapp

Detta leder till att jag tänker på julklappar. Här är det i alla fall tre julklappar redan inköpta. Jag tänker att en sådan julklapp blir en introduktion till att få en helt underbar känsla av att ha tvättat håret med dessa kakor. Här är en julklapp som leder till att den som får det och använder det bidrar till att minska sitt plastslöseri. Här bidrar du med att inte använda minst fyra PET-flaskor plast bara på en schampokaka. Det blir inte bara minskad plastförbrukning utan du får ett renare hår, en mindre kliande hårbotten och en härligt skön känsla av ett fantastiskt doftande hår. Doften sitter i flera dagar efter att du tvättat ditt hår.

Slutord

I denna stund vill jag påpeka att just det här inlägget som handlar om hårschampo kakor, är ett inlägg där jag inte tjänar en enda krona på att skriva. Det finns inte någon länk som jag tjänar några ören på eller får någon som helst vinst i att skriva. Jag skriver det för att jag själv är så väldigt nöjd med dessa schampokakor. Det har blivit så många vinster i att håret mår så mycket bättre i både renhet och känsla. Jag tappar mindre hår när jag tvättar det och kliandet i hårbotten är inte alls som det var innan. Trassligt hår förekommer, men inte alls lika mycket som om jag skulle tvätta det med helt vanligt schampo. Att jag dessutom bidrar till att minska plastavfallet är också ett plus.

Carina Ikonen Nilsson

Hashtags: #HappySoaps #Schampokakor #Hårvård #MinskaPlast #Hållbarhet

Happy Soaps

Fördelar med schampokakor

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.