En sommar kväll


En Störande Bakgrund

Fast jag vet inte om det är störande utan bara sommarljus. En gräsklippare hörs som bakgrundsljud till detta inlägg. En och annan bil kör förbi, och jag hör maken som går in och ut ur husbilen. Något elektriskt har börjat strula. Kylen funkar just nu inte på 12 volt. Visst, vi kan köra den på gasol, men har man ett kylskåp som går på 12 volt så ska det också fungera. En ny sådan apparat kostar cirka 6000 kronor. Surt, men det är bara att göra det. Fast först ska maken byta ut kablarna. Gardinerna under paviljongen fladdrar till då och då av vinden. Det är en härlig sommarkväll.

Sommaren som Försvann

Idag fick jag en käftsmäll, rakt i ansiktet. En av mina kolleger sa, ”ja, i morgon är det första augusti”. Pust, stön, men fy… Tiden går så fort, en sommar är snart över och jag känner mig inte klar. Det känns som jag bara smakat lite lätt på sommaren. Har det ens varit sommar? Kalendern säger att det har varit sommar, men var har jag varit? Jag som skulle uppleva och leva i sommaren! Det känns som jag varit på språng hela tiden, som att jag bara jobbat och att den där semestern vi hade bara sprang förbi.

Återstående Sommarnjutning

Nåja, än kan det vara sköna kvällar här ute på altanen. Det finns fortfarande dagar att uppleva i sommaren, men… vi närmar oss hösten med stormsteg. Steg som snart är stora kliv, och vi kurar in oss i vintermörkret och tänder ljus. Jo, det kommer också att bli mysigt. Men min sommar är jag inte klar med. Jag har ju bara börjat andas in sommaren, är på förrätten om du frågar mig. Ljumma, härliga dagar är snart över. Jag vill ha sommar i några månader till.

Relaterade Länkar och Hashtags

#Sommarkväll #Husbilsliv #Sommarnjutning #Semester #ElektriskaProblem #HöstKänslor #SommarenÄrKort


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.