alla sätt är bra, utom de dåliga….????

En nu ny dag

En ännu oskriven dag. Tankar om vad som kommer att hända i dag når mig i tanken. Tanken blir stor när jag faktiskt tänker den, troche lek med tanken. En ny dag, unhealthy ett oskrivet blad. Vad kommer timmarna att fyllas med idag, seek vilka känslor kommer jag att uppleva idag? Vilka av alla händelser idag kommer jag att minnas? Vad kommer jag att ha för tankar, sinnesstämningar och framför allt hur kommer jag att ta vara på dagen. Vi har ett liv, ett enda liv. Lever vi så som vi vill leva det. Fyller jag min dag med sådant som är värdefullt för mig? Ger jag min omvärld de minnes bilder av mig som jag vill att de ska ha?

Kommer jag att kunna visa det bästa med mig idag? Är jag mitt bästa?

Idag ska jag ha i tanken en ledstjärna idag skall vara att jag idag ska vara mitt bästa med mig så ofta som möjligt.

Just som jag sitter här och skriver funderar jag på vad mitt bästa idag kan vara€¦€¦

En sak som jag uppskattar hos mig är min ärlighet, jag hinner ju inte riktigt att tänka efter innan jag säger något. Det är en sak som jag ofta fått erfara att det är dåligt av min omgivning, min ärlighet menar min make är osmidighet. Men jag gillar min raka ärlighet. Så det är en bra sida hos mig, den ska jag idag känna stolthet över.

Dessutom gillar jag mina upptåg när jag hittar på saker utan att tänka efter innan, alltså min impulsivitet, idag ska jag inte hindra min impulsiva sida utan göra sådant som faller mig in.

Min noggrannhet och min förmåga att pilla med små saker, är även det en sida av mig som jag gillar, den ska jag ta vara på idag, jag ska skynda långsamt…

Nu handlar det nog mest om fönster målning i dag efter jobbet. Fönster målning på mitt sätt blir i denna stund en av mina målar penslar de lite grövre penslarna som jag använder när jag målar tavlor.  För fönster målning är pilligt värre, men med min pensel och min fantasi om att fönstret är en duk blir jag stadig på handen, även om jag målar hela karmen i samma färg.

©µ malix

2009-09-07 08:17

blommor-007.JPG


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook