Lean är något som jag tror ska till

Äntligen har jag  hittat lite ro i mig för att skriva lite här.  Ett pass på jobbet, try ett pass där jag  efter  en och en halv timma över schemat ändå går hem med ont i magen.  Ont i magen och med en känsla om att nu har du missat och glömt mm. Lean, ambulance Lean mitt hjärta saknar lean. Men jag vet knappt hur det ska gå till.  Fast det är ett jobb, doctor jag gillar mina arbetsuppgifter men vi behöver något så att vi  efter ett arbetspass kan känna oss nöjda kloka och hela. Det gjorde jag inte idag, trotts att jag jobbade hela tiden så hann jag inte med  och den obehagliga känslan om att jag glömt och missat satt länge kvar. Det känns tungt, och är tröttande.  Jag vill gå ifrån jobbet med en känsla i magen om att jag hann med allt och allt flöt på så är det inte just nu. Fast det blir ju självklart bättre igen.

Efter jobbet var jag helt slut, min Kära make såg till och med hur slut jag var. Han brukar inte ens se om jag klippt håret.  Idag sa han till mig att jag skulle lägga mig och inte tänka på jobbet.

Idag fick jag mail från boktryckningen  kontrakt underkontroll, och typsnitt vad det nu är skall bestämmas. Sånt är nog inte något jag behöver bry mig om.
Nu är jag ledig i några dagar, men har ont i magen för hur det kommer att vara när jag ska jobba igen. Kanske är det dags att åter igen söka  Jobb, eller kanske är det så att jag ska göra det jag hinner med i min takt det jag inte hinner med kan jag inte göra något åt.  Det får tiden utvisa just nu  precis nu är jag faktiskt ledig och kommer att vara i fyra dagar.

Technorati-taggar: ,,,

Winter Leavesså kallt är det nu


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Lean är något som jag tror ska till”

 1. Profilbild för lena

  Härligt att du får vara ledigt. svårt om man inte mår bra i jobbet-.kanske nån slags förändring kallar.. kanske nytt jobb sök eller bara nåt annat nytt i livet, nåt saknas,
  inte vet jag men så kan det funka för mig..

 2. Profilbild för malix.se.malix

  mmmm vissa förändringar får ta tid liksom värka fram det kommer nog nått gott av detta med något ska jag lära mig av det.

 3. Profilbild för Carina
  Carina

  Passa på at njuta av din ledighet så faller nog bitarna på rätt plats.
  Det är ju så att ibland efter ett jobbigt jobbarpass behöver man få lite distans till det hela / kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook